Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Törmelékszállítás konténerben Víziváros

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő törmeléklerakó központunkban és törmelékszállítás konténerben Víziváros

A Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a Víziváros körzetéből behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. fa szemetet. Csapatunk hívható a +36 21 300 7197 számon. 
Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő üzemekbe szállítjuk.
A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre fuvarozzuk.
A lomtalanításból származó szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítmányozzuk.
Szeméttelepünk célja, hogy a szakképzett személyzet segítségével működtetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.
Hulladékválogató gépsor munka közben:  

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Víziváros övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!
Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is igényelhet tőlünk Víziváros övezetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Víziváros környékén. Ha Önnél a lakásban, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron megoldjuk ezek elszállítását Víziváros körzetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladékátvevő helyünkre.
Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, műanyag szatyrok
Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Zöldhulladék elszállítás Víziváros körzetéből – hulladékudvar

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Víziváros +36 21 300 7197.
Évente mintegy 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Figyelem! a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJDONSÁG!
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés bankkártyával
A tároló konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne töltse idejét ATM-nél, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
hulladékválogató Víziváros

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

    1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mert eleinte mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).

 

    1. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.

 

    1. A tároló konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

    1. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

    1. Víziváros egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


lomtalanítás Víziváros

A legkedvezőbb lomelszállítás Víziváros környékén?

 
Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az összepakolt zsákokat.
A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A szemétszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és máris útra kel a sofőrünk.
Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást ajánlott-e igényelni.
konténeres autó Víziváros
Aktuális díjaink
A sitt elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakási díj

Hány zsákra van szükség a lomok elvitetéséhez?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy az emberek alábecsülik az elszállítandó hulladékok mennyiségét. Ennek okán szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású szemetes konténert igényeljenek.
A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert szállítunk ki. A törmelék rakodása lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel könnyebb behordani a sittet.
konténerek méretei Víziváros

Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Vegyesen is szabad rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.

 

    1. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

 

    1. Munkaszüneti napon is lehet rendelni konténert? Igen, Víziváros közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

 

    1. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.

 

  1. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.


Olcsó konténeres szemétszállítás hétvégén is Víziváros övezetéből sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7197

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr3112566993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása