Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Hulladékgyűjtés konténerbe Remetekertváros

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és hulladékgyűjtés konténerbe Remetekertváros

XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a Remetekertváros vonzáskörzetéből beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. műanyag szemetet. Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a  +36 21 300 7197 telefonszámon. ű


Korszerű hulladékválogató berendezésünk által kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő üzemekbe fuvarozzuk.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre visszük.
A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítjuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre visszük.
Sittlerakónk célja, hogy a szakképzett munkatársaink révén működtetett központunkban a lakosságtól érkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre vigye. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.
Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:  

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Remetekertváros környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!
Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk Remetekertváros övezetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Remetekertváros környékén. Ha Önnél a lakásban, a padláson felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elfuvarozását Remetekertváros régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladéklerakónkba.
Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz
Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, táskák
Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Ipari hulladék elvitele Remetekertváros körzetéből – sittlerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Remetekertváros + +36 21 300 7197.
Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!
konténer kifizetése pos terminállal
Az építési konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!
hulladékválogató Remetekertváros

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

    1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert eleinte csupán egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).

 

    1. A szemetes konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.

 

    1. A szemetes konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

    1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

    1. Remetekertváros egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha többször rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


hungarocell hulladék elszállítása Remetekertváros

A legjobb árú hulladékszállítás Remetekertváros övezetében?

 
Ha a szemétszállítás összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a hulladékkezelőnkbe is az összerakott szemetet.
A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A hulladékszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást ajánlott-e választani.
konténeres kocsi bérlés Remetekertváros
Áraink
A törmelék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?


Gyakorta megesik, hogy megrendelőink alábecsülik az elfuvarozandó lomok volumenét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású konténert kérjenek.
A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert tudunk biztosítani. A törmelék megtöltése lenyitható szemetes konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel könnyebb behordani a lomokat.
konténer méretek köbméter Remetekertváros

Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat:  +36 21 300 7197

 

    1. Keverve is szabad pakolni a különböző sittet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.

 

    1. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

 

    1. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, Remetekertváros régiójában hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

 

    1. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.

 

  1. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.


Megfizethető konténeres szemétszállítás hétvégén is Remetekertváros vonzáskörzetéből szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását:  +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás Remetekertváros konténeres szállítás Remetekertváros konténeres sittszállítás Remetekertváros konténeres törmelékszállítás Remetekertváros konténer rendelés Remetekertváros konténer Remetekertváros szemetes konténer Remetekertváros Remetekertváros konténer konténer olcsón Remetekertváros konténer bérlés Remetekertváros zsákos sittszállítás Remetekertváros konténeres Remetekertváros olcsó konténer rendelés Remetekertváros konténer méret Remetekertváros konténeres szemétszállítás Remetekertváros konténeres hulladékszállítás Remetekertváros sitt elszállítás Remetekertváros konténer sitt Remetekertváros szemetes konténer bérlés Remetekertváros rácsos konténer Remetekertváros hulladékgyûjtõ konténer Remetekertváros konténer sittszállítás Remetekertváros konténeres szállítmányozás Remetekertváros olcsó konténer Remetekertváros hulladék konténer Remetekertváros hulladék elszállítása Remetekertváros törmelék elszállítása Remetekertváros konténer rendelés hétvégén Remetekertváros konténeres sittszállítás hétvégén Remetekertváros konténeres sittszállítás szombaton Remetekertváros konténer rendelés szombaton Remetekertváros lomelszállítás Remetekertváros vegyes hulladék elszállítása Remetekertváros építési törmelék elszállítása Remetekertváros bontási hulladék elszállítása Remetekertváros fahulladék elszállítása Remetekertváros 4 m3-es konténer Remetekertváros 5 m3-es konténer Remetekertváros 6 m3-es konténer Remetekertváros 8 m3-es konténer Remetekertváros

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr7812567219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása