Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Konténeres hulladékszállítás Békásmegyer

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladéklerakási lehetőség XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és konténeres hulladékszállítás Békásmegyer

A 17. kerületben lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal rendelkezik, a Békásmegyer régiójából beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különféle anyagú pl. papír hulladékot. Ügyfélszolgálati számunk hívható a  +36 21 300 7197 telefonszámon.
Modern hulladékválogató berendezésünk által kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő telepekre fuvarozzuk.
A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.
A lomtalanítás során keletkező hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba fuvarozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.
Hulladékválogatónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink által üzemeltetett lerakónkban a lakosságtól érkező szemetet szelektálja, és a megfelelő pontokra szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.
Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:  

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Békásmegyer övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!
Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is rendelhet tőlünk Békásmegyer körzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Békásmegyer régiójában. Ha Önnél a lakásban, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elszállítását Békásmegyer körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.
Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz
Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, fóliák
Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. textil
Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás Békásmegyer vonzáskörzetéből – hulladéklerakó

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Békásmegyer  +36 21 300 7197.
Évente hozzávetőleg 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Figyelem! telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
ÚJDONSÁG!
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!
konténer kifizetése pos terminállal
A konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Nem kell előre készpénzt felvennie, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
lakossági hulladékudvar Békásmegyer

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 

    1. A honlap készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mert eleinte mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).

 

    1. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.

 

    1. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. Békásmegyer egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Amennyiben többször kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


zöldhulladék elszállítása Békásmegyer

A legkedvezőbb hulladékszállítás Békásmegyer övezetében?

 
Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a hulladékkezelőnkbe is az összerakott szemetet.
A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A hulladékszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és máris indul a konténeres kocsink.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e igényelni.
konténeres kocsi bérlés Békásmegyer
Szemétszállítási díjak
Az építési törmelék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a lomok elvitetéséhez?


Gyakran megtörténik, hogy az emberek nem jól számolják ki az elvitetendő szemét mennyiségét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert rendeljenek ügyfeleink.
A szemetes konténerek különböző űrtartalmúak, szinte abszolút megfelelő kapacitású konténert viszünk Önnek. A szemét telerakása lenyitható tároló konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.
építési konténer Békásmegyer

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat:  +36 21 300 7197.

 

    1. Vegyesen is szabad pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.

 

    1. Meddig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.

 

    1. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, Békásmegyer közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.

 

    1. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.

 

  1. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, kollégáink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.


Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is Békásmegyer övezetéből hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését:  +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás Békásmegyer konténeres szállítás Békásmegyer konténeres sittszállítás Békásmegyer konténeres törmelékszállítás Békásmegyer konténer rendelés Békásmegyer konténer Békásmegyer szemetes konténer Békásmegyer Békásmegyer konténer konténer olcsón Békásmegyer konténer bérlés Békásmegyer zsákos sittszállítás Békásmegyer konténeres Békásmegyer olcsó konténer rendelés Békásmegyer konténer méret Békásmegyer konténeres szemétszállítás Békásmegyer konténeres hulladékszállítás Békásmegyer sitt elszállítás Békásmegyer konténer sitt Békásmegyer szemetes konténer bérlés Békásmegyer rácsos konténer Békásmegyer hulladékgyûjtõ konténer Békásmegyer konténer sittszállítás Békásmegyer konténeres szállítmányozás Békásmegyer olcsó konténer Békásmegyer hulladék konténer Békásmegyer hulladék elszállítása Békásmegyer törmelék elszállítása Békásmegyer konténer rendelés hétvégén Békásmegyer konténeres sittszállítás hétvégén Békásmegyer konténeres sittszállítás szombaton Békásmegyer konténer rendelés szombaton Békásmegyer lomelszállítás Békásmegyer vegyes hulladék elszállítása Békásmegyer építési törmelék elszállítása Békásmegyer bontási hulladék elszállítása Békásmegyer fahulladék elszállítása Békásmegyer 4 m3-es konténer Békásmegyer 5 m3-es konténer Békásmegyer 6 m3-es konténer Békásmegyer 8 m3-es konténer Békásmegyer

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr7812567637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása