Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Hármashatárhegy

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és bontási hulladék elszállítása konténerrel Hármashatárhegy

A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a Hármashatárhegy övezetéből beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különféle összetételű pl. műanyag szemetet. Ügyfélszolgálati számunk elérhető a  +36 21 300 7197 számon. 


Korszerű gépsorunk révén kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő üzemekbe fuvarozzuk.
A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe szállítjuk.
A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítjuk.
Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink révén működtetett lerakónkban a lakosságtól érkező szemetet szelektálja, és a megfelelő pontokra vigye. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának javításában.
Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:  

Mit rakodhat le nálunk Hármashatárhegy vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!
Fahulladék átvétele: pl. raklapok, lécek
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Hármashatárhegy körzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Hármashatárhegy körzetében. Ha házában, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron megoldjuk ezek elszállítását Hármashatárhegy körzetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladéklerakónkba.
Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz
Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, táskák
Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Hármashatárhegy övezetéből – hulladékudvar

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Hármashatárhegy  +36 21 300 7197.
Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!
konténer kifizetése pos terminállal
A konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Nem kell előre készpénzt felvennie, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
hulladékválogató Hármashatárhegy

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 

    1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert eleinte mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).

 

    1. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt tároló konténert.

 

    1. Az építési konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

    1. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. Hármashatárhegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha több alkalommal rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


hungarocell hulladék elszállítása Hármashatárhegy

A legkedvezőbb szemétszállítás Hármashatárhegy körzetében?

 
Ha a hulladék elszállításának összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a telephelyünkre is az előkészített hulladékot.
A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A lomelszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást érdemes-e választani.
konténeres sittszállító Hármashatárhegy
Szemétszállítási díjak
A sitt elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladékleadás ára

Mekkora konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elfuvarozandó sitt volumenét. Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású építési konténert igényeljenek.
A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen megfelelő kapacitású építési konténert kínálunk. A lomok rakodása lenyitható konténer esetén ésszerűbb, mert könnyebb behordani a lomokat.
szemétszállító konténer Hármashatárhegy

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat:  +36 21 300 7197.

 

    1. Keverve is lehet pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.

 

    1. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

 

    1. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, Hármashatárhegy közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.

 

    1. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.

 

  1. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.


Kedvező áron történő konténeres sittszállítás hétvégén is Hármashatárhegy régiójából szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását:  +36 21 300 7197!

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás Hármashatárhegy konténeres szállítás Hármashatárhegy konténeres sittszállítás Hármashatárhegy konténeres törmelékszállítás Hármashatárhegy konténer rendelés Hármashatárhegy konténer Hármashatárhegy szemetes konténer Hármashatárhegy Hármashatárhegy konténer konténer olcsón Hármashatárhegy konténer bérlés Hármashatárhegy zsákos sittszállítás Hármashatárhegy konténeres Hármashatárhegy olcsó konténer rendelés Hármashatárhegy konténer méret Hármashatárhegy konténeres szemétszállítás Hármashatárhegy konténeres hulladékszállítás Hármashatárhegy sitt elszállítás Hármashatárhegy konténer sitt Hármashatárhegy szemetes konténer bérlés Hármashatárhegy rácsos konténer Hármashatárhegy hulladékgyûjtõ konténer Hármashatárhegy konténer sittszállítás Hármashatárhegy konténeres szállítmányozás Hármashatárhegy olcsó konténer Hármashatárhegy hulladék konténer Hármashatárhegy hulladék elszállítása Hármashatárhegy törmelék elszállítása Hármashatárhegy konténer rendelés hétvégén Hármashatárhegy konténeres sittszállítás hétvégén Hármashatárhegy konténeres sittszállítás szombaton Hármashatárhegy konténer rendelés szombaton Hármashatárhegy lomelszállítás Hármashatárhegy vegyes hulladék elszállítása Hármashatárhegy építési törmelék elszállítása Hármashatárhegy bontási hulladék elszállítása Hármashatárhegy fahulladék elszállítása Hármashatárhegy 4 m3-es konténer Hármashatárhegy 5 m3-es konténer Hármashatárhegy 6 m3-es konténer Hármashatárhegy 8 m3-es konténer Hármashatárhegy

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr8312567663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása