Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Hulladékgyűjtés konténerbe Kaszásdűlő

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és hulladékgyűjtés konténerbe Kaszásdűlő

A Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a Kaszásdűlő környékéről beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk a sittet és a különböző összetételű pl. fa szemetet. Csapatunk elérhető a  +36 21 300 7197 telefonszámon. 


Modern gépsorunk segítségével szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő üzemekbe fuvarozzuk.
A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.
A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítjuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítmányozzuk.
Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet közreműködésével üzemeltetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.
Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:  

Mit rakodhat le nálunk Kaszásdűlő régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Kaszásdűlő körzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Kaszásdűlő régiójában. Ha házában, a padláson felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elfuvarozását Kaszásdűlő régiójában, vagy behozhatja saját maga is a lakossági hulladéklerakónkba.
Papírhulladék elszállítása: újságok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok
Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Kaszásdűlő vonzáskörzetéből – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Kaszásdűlő  +36 21 300 7197.
Éves szinten mintegy 150 ezer tonna szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.
A hulladékválogató hely nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJDONSÁG!
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés kártyával
A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !
lakossági hulladékudvar Kaszásdűlő

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

    1. A honlap készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, mivel eleinte csupán egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).

 

    1. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.

 

    1. A szemetes konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

    1. Kaszásdűlő egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


papírhulladék elszállítás Kaszásdűlő

A legolcsóbb törmelékszállítás Kaszásdűlő övezetében?

 
Ha a hulladék elszállításának díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összepakolt zsákokat.
A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A hulladékszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e megrendelni.
konténeres sittszállító Kaszásdűlő
Hulladékszállítás árak
A sitt elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakási díj

Milyen méretű konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?


Sokszor előfordul, hogy az emberek alábecsülik az elfuvarozandó szemét volumenét. Emiatt tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású építési konténert igényeljenek.
A konténerek különböző űrtartalmúak, szinte tökéletesen az igényeihez szabott méretű konténert tudunk biztosítani. A szemét rakodása lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.
építési konténer Kaszásdűlő

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat:  +36 21 300 71979.

 

    1. Keverve is lehet rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.

 

    1. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

 

    1. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, Kaszásdűlő közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

    1. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.

 

  1. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, munkatársaink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.


Megfizethető hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is Kaszásdűlő vonzáskörzetéből hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk:  +36 21 300 7197!

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás Kaszásdűlő konténeres szállítás Kaszásdűlő konténeres sittszállítás Kaszásdűlő konténeres törmelékszállítás Kaszásdűlő konténer rendelés Kaszásdűlő konténer Kaszásdűlő szemetes konténer Kaszásdűlő Kaszásdűlő konténer konténer olcsón Kaszásdűlő konténer bérlés Kaszásdűlő zsákos sittszállítás Kaszásdűlő konténeres Kaszásdűlő olcsó konténer rendelés Kaszásdűlő konténer méret Kaszásdűlő konténeres szemétszállítás Kaszásdűlő konténeres hulladékszállítás Kaszásdűlő sitt elszállítás Kaszásdűlő konténer sitt Kaszásdűlő szemetes konténer bérlés Kaszásdűlő rácsos konténer Kaszásdűlő hulladékgyûjtõ konténer Kaszásdűlő konténer sittszállítás Kaszásdűlő konténeres szállítmányozás Kaszásdűlő olcsó konténer Kaszásdűlő hulladék konténer Kaszásdűlő hulladék elszállítása Kaszásdűlő törmelék elszállítása Kaszásdűlő konténer rendelés hétvégén Kaszásdűlő konténeres sittszállítás hétvégén Kaszásdűlő konténeres sittszállítás szombaton Kaszásdűlő konténer rendelés szombaton Kaszásdűlő lomelszállítás Kaszásdűlő vegyes hulladék elszállítása Kaszásdűlő építési törmelék elszállítása Kaszásdűlő bontási hulladék elszállítása Kaszásdűlő fahulladék elszállítása Kaszásdűlő 4 m3-es konténer Kaszásdűlő 5 m3-es konténer Kaszásdűlő 6 m3-es konténer Kaszásdűlő 8 m3-es konténer Kaszásdűlő

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr7912567665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása