Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Konténer rendelés Aranyhegy

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladékkezelő telephely a Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónkban és konténer rendelés Aranyhegy

A 17. kerületben lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a Aranyhegy régiójából beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különféle anyagú pl. papír hulladékot. Ügyfélszolgálati számunk elérhető a  +36 21 300 7197 számon. 
Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító telepekre szállítjuk.
A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre visszük.
A lomtalanításból származó lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre fuvarozzuk.
Hulladékválogatónk célja, hogy a megfelelő képzettségű munkatársaink által irányított telephelyünkön a háztartásokban keletkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.
Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:  

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Aranyhegy környékéről?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék leadása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is rendelhet tőlünk Aranyhegy vonzáskörzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Aranyhegy vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elszállítását Aranyhegy övezetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.
Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz
Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, fóliák
Építési konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele Aranyhegy körzetéből – hulladékválogató

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Aranyhegy  +36 21 300 7197.
Évente hozzávetőleg 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés kártyával
A konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
lakossági hulladékudvar Aranyhegy

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 

    1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert kezdetben csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).

 

    1. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.

 

    1. A konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

    1. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. Aranyhegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


papírhulladék elszállítás Aranyhegy

A legjobb árú szemétszállítás Aranyhegy körzetében?

 
Ha a szemétszállítás összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az előkészített hulladékot.
A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A hulladékszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást tanácsos-e megrendelni.
konténeres kocsi bérlés Aranyhegy
Áraink
Az építési törmelék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Hulladékátvétel díja

Mekkora kapacitásra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elvitetendő sitt volumenét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb építési konténert igényeljenek.
A konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag teljesen az igényeihez szabott méretű építési konténert szállítunk ki. A törmelék telerakása lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis könnyebb behordani a hulladékot.
szemetes konténer bérlés Aranyhegy

Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat:  +36 21 300 7197

 

    1. Keverve is szabad pakolni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.

 

    1. Meddig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

 

    1. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, Aranyhegy területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

    1. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.

 

  1. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, kollégáink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.


Kedvező áron történő konténeres hulladékszállítás akár szombaton is Aranyhegy vonzáskörzetéből szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését:  +36 21 300 7197!

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr9412567633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása