Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Konténeres sittszállítás Kurucles

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi hulladékudvarunkban és konténeres sittszállítás Kurucles

A 17. kerületben lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, a Kurucles körzetéből beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. műanyag szemetet. Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 telefonszámon. 
Modern gépsorunk által kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő üzemekbe szállítmányozzuk.
A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe visszük.
A lomtalanításból származó törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre fuvarozzuk.
Hulladékválogatónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák révén működtetett üzemünkben a háztartásokban keletkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő pontokra vigye. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.
Hulladékszállító kamion megtöltése:  

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Kurucles körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!
Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek
Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk Kurucles övezetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Kurucles körzetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elszállítását Kurucles régiójában, de elhozhatja Ön is a lakossági hulladéklerakónkba.
Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz
Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, fóliák
Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Kurucles környékéről – hulladékválogató

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Kurucles +36 21 300 7197.
Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Figyelem! a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJDONSÁG!
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!
konténer kifizetése pos terminállal
A szemetes konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
lakossági hulladékudvar Kurucles

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

    1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).

 

    1. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt építési konténert.

 

    1. A szemetes konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

    1. Kurucles egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Amennyiben többször kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


lomtalanítás Kurucles

A legkedvezőbb hulladékszállítás Kurucles régiójában?

 
Ha a szemétszállítás díját is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a szemétlerakónkba is az összepakolt zsákokat.
A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A szemétszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást érdemes-e megrendelni.
konténeres sittszállító Kurucles
Aktuális díjaink
A lom elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?


Sokszor előfordul, hogy az emberek alábecsülik az elvitetendő lomok mennyiségét. Ennek okán szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert rendeljenek ügyfeleink.
A konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő konténert tudunk biztosítani. A lomok rakodása lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a lomokat.
konténer méretek köbméter Kurucles

Gyakori kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Vegyesen is lehet rakni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.

 

    1. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

 

    1. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, Kurucles területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

 

    1. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.

 

  1. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, munkatársaink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.


Megfizethető hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is Kurucles övezetéből sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 21 300 7197

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr1812567165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása