Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Szemét elszállítása konténerrel Újlak

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladékátvétel XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és szemét elszállítása konténerrel Újlak

A Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a Újlak körzetéből behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különféle anyagú pl. fa hulladékot. Csapatunk elérhető a  +36 21 300 7197 telefonszámon.
Korszerű gépsorunk által kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító üzemekbe szállítjuk.
A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre szállítjuk.
A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítmányozzuk.
Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakképzett személyzet révén üzemeltetett telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szelektálja, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.
Hulladékválogató gépsor munka közben:  

Mit rakodhat le nálunk Újlak körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!
Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is kérhet tőlünk Újlak vonzáskörzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Újlak környékén. Ha Önnél a lakásban, a pincében összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., kedvező áron megoldjuk ezek elvitelét Újlak régiójában, vagy behozhatja saját maga is a lakossági hulladéklerakónkba.
Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, fóliák
Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Újlak környékéről – hulladékudvar

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Újlak  +36 21 300 7197.
Minden évben körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.
A hulladékválogató hely nyitvatartása:
Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
ÚJDONSÁG!
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés kártyával
A konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Nem kell előre készpénzt felvennie, !
hulladékudvar Újlak

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 

    1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).

 

    1. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.

 

    1. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

    1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

    1. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

    1. Újlak egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha több alkalommal kér tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


lomtalanítás Újlak

A legjobb árú lomelszállítás Újlak környékén?

 
Ha a hulladék elszállításának összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az összerakott szemetet.
A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A hulladékszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsos-e választani.
konténeres autó Újlak
Aktuális díjaink
Az építési törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a szemét elszállításához?


Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elfuvarozandó lomok mennyiségét. Ebből adódóan orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású építési konténert rendeljenek ügyfeleink.
A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag tökéletesen megfelelő kapacitású konténert szállítunk ki. A lomok telerakása lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel könnyebb behordani a lomokat.
konténer méretek köbméter Újlak

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a konténer forródróton kaphat:  +36 21 300 7197.

 

    1. Keverve is szabad rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.

 

    1. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

 

    1. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, Újlak területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

    1. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.

 

  1. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, kollégáink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.


Megfizethető törmelékszállítás konténerben akár szombaton is Újlak környékéről szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk:  +36 21 300 7197!

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr9312567619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása