Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Építési törmelék elszállítása konténerrel Pesthidegkút

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladéklerakási lehetőség a 17. kerületben lévő törmeléklerakó központunkban és építési törmelék elszállítása konténerrel Pesthidegkút

A 17. kerületben lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a Pesthidegkút körzetéből beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különböző anyagú pl. fa szemetet. Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a  +36 21 300 7197 számon. 
Modern hulladékválogató berendezésünk révén szétválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító telepekre szállítjuk.
A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.
A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítjuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe fuvarozzuk.
Szeméttelepünk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet segítségével üzemeltetett üzemünkben a háztartásokban keletkező szemetet szelektálja, és a megfelelő pontokra szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.
Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:  

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Pesthidegkút vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!
Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk Pesthidegkút régiójában!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Pesthidegkút régiójában. Ha Önnél a lakásban, a padláson tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., kedvező áron vállaljuk ezek elszállítását Pesthidegkút vonzáskörzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.
Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, táskák
Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. textil
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Pesthidegkút övezetéből – hulladékudvar

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Pesthidegkút  +36 21 300 7197.
Minden évben mintegy 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJDONSÁG!
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés kártyával
Az építési konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
építési bontási hulladék lerakó Pesthidegkút

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 

    1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).

 

    1. A szemetes konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.

 

    1. A szemetes konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

    1. Pesthidegkút egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha több alkalommal rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


hungarocell hulladék elszállítása Pesthidegkút

A legolcsóbb sittelvitel Pesthidegkút környékén?

 
Ha a hulladék elszállításának díját is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az összepakolt zsákokat.
A sittszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A szemétszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és máris útra kel a sofőrünk.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e igényelni.
konténeres kocsi bérlés Pesthidegkút
Aktuális díjaink
A szemét elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Szemétlerakási díj

Mekkora kapacitásra van szükség a hulladékszállításhoz?


Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó hulladékok mennyiségét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb tároló konténert kérjenek.
A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert kínálunk. A lomok rakodása lenyitható tároló konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.
konténerek méretei Pesthidegkút

Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a konténer forródróton kaphat:  +36 21 300 7197

 

    1. Vegyesen is szabad rakni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.

 

    1. Meddig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

 

    1. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Pesthidegkút területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.

 

    1. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.

 

  1. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.


Megfizethető konténeres hulladékszállítás hétvégén is Pesthidegkút vonzáskörzetéből hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését:  +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás Pesthidegkút konténeres szállítás Pesthidegkút konténeres sittszállítás Pesthidegkút konténeres törmelékszállítás Pesthidegkút konténer rendelés Pesthidegkút konténer Pesthidegkút szemetes konténer Pesthidegkút Pesthidegkút konténer konténer olcsón Pesthidegkút konténer bérlés Pesthidegkút zsákos sittszállítás Pesthidegkút konténeres Pesthidegkút olcsó konténer rendelés Pesthidegkút konténer méret Pesthidegkút konténeres szemétszállítás Pesthidegkút konténeres hulladékszállítás Pesthidegkút sitt elszállítás Pesthidegkút konténer sitt Pesthidegkút szemetes konténer bérlés Pesthidegkút rácsos konténer Pesthidegkút hulladékgyûjtõ konténer Pesthidegkút konténer sittszállítás Pesthidegkút konténeres szállítmányozás Pesthidegkút olcsó konténer Pesthidegkút hulladék konténer Pesthidegkút hulladék elszállítása Pesthidegkút törmelék elszállítása Pesthidegkút konténer rendelés hétvégén Pesthidegkút konténeres sittszállítás hétvégén Pesthidegkút konténeres sittszállítás szombaton Pesthidegkút konténer rendelés szombaton Pesthidegkút lomelszállítás Pesthidegkút vegyes hulladék elszállítása Pesthidegkút építési törmelék elszállítása Pesthidegkút bontási hulladék elszállítása Pesthidegkút fahulladék elszállítása Pesthidegkút 4 m3-es konténer Pesthidegkút 5 m3-es konténer Pesthidegkút 6 m3-es konténer Pesthidegkút 8 m3-es konténer Pesthidegkút

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr3312567209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása