Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Építési törmelék elszállítása konténerrel Vérhalom

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és építési törmelék elszállítása konténerrel Vérhalom

A 17. kerületben lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a Vérhalom körzetéből beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. papír szemetet. Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a  +36 21 300 7197 telefonszámon. 
Modern gépsorunk segítségével szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe visszük.
A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.
A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítmányozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítmányozzuk.
Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakképzett személyzet közreműködésével üzemeltetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező szemetet szelektálja, és a megfelelő pontokra szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.
Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:  

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Vérhalom környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!
Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is rendelhet tőlünk Vérhalom környékén!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Vérhalom környékén. Ha házában, az irodában összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron megoldjuk ezek elvitelét Vérhalom körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a szeméttelepünkre.
Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, táskák
Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Vérhalom körzetéből – hulladéklerakó

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Vérhalom  +36 21 300 7197.
Minden évben mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.
A hulladékválogató hely nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJDONSÁG!
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer kifizetése pos terminállal
Az építési konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !
hulladéklerakó Vérhalom

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 

    1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, tekintve kezdetben mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).

 

    1. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.

 

    1. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

    1. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

    1. Vérhalom egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha többször rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


lomtalanítás Vérhalom

A legkedvezőbb törmelékszállítás Vérhalom környékén?

 
Ha a hulladék elszállításának díját is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.
A sittszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A törmelékek fuvarozása területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e igényelni.
konténeres kocsi bérlés Vérhalom
Szemétszállítási díjak
Az építési törmelék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakási díj

Hány zsákra van szükség a lomok elvitetéséhez?


Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elvitetendő lomok mennyiségét. Ebből adódóan orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert igényeljenek.
A tároló konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag tökéletesen megfelelő kapacitású tároló konténert tudunk biztosítani. A lomok telerakása lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert könnyebb behordani a lomokat.
konténer méretek köbméter Vérhalom

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat:  +36 21 300 7197

 

    1. Vegyesen is szabad rakni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.

 

    1. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

 

    1. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, Vérhalom területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

 

    1. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.

 

  1. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.


Olcsó konténeres szemétszállítás hétvégén is Vérhalom régiójából hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk:  +36 21 300 7197

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr3612567623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása