Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Országút

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és bontási hulladék elszállítása konténerrel Országút

A Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónk hulladékkezelési jogosultsággal rendelkezik, a Országút régiójából nálunk lerakodott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. műanyag szemetet. Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a  +36 21 300 7197 telefonszámon. 
Korszerű hulladékválogató berendezésünk által szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító üzemekbe visszük.
A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.
A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre visszük.
Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák közreműködésével üzemeltetett telephelyünkön a lakosságtól érkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.
Porlekötés lakossági hulladékudvarban:  

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Országút régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!
Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Országút régiójában!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Országút vonzáskörzetében. Ha házában, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elfuvarozását Országút vonzáskörzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladéklerakónkba.
Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz
Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, fóliák
Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Ipari hulladék elvitele Országút vonzáskörzetéből – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Országút  +36 21 300 7197
Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Figyelem! a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!
konténer kifizetése pos terminállal
A szemetes konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!
építési bontási hulladék lerakó Országút

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

    1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).

 

    1. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.

 

    1. A konténer a szemét pakolása céljából akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

    1. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. Országút egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha többször rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


építési törmelék elszállítása Országút

A legjobb árú szemétszállítás Országút körzetében?

 
Ha a szemétszállítás díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a hulladékkezelőnkbe is az összepakolt zsákokat.
A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A sittszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és máris indítjuk az autónkat.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen törmelék elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsos-e megrendelni.
konténeres sittszállító Országút
Hulladékszállítás árak
A szemét elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakási díj

Milyen méretű konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó sitt volumenét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert rendeljenek ügyfeleink.
A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő építési konténert tudunk biztosítani. A hulladékok pakolása lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.
hulladék konténer bérlés Országút

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat:  +36 21 300 7197

 

    1. Keverve is szabad rakni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.

 

    1. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

 

    1. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, Országút régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

    1. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.

 

  1. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, munkatársaink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.


Olcsó konténeres szemétszállítás akár szombaton is Országút régiójából szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását:  +36 21 300 7197

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr4312567185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása