Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Konténeres hulladékszállítás Törökvész

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónkban és konténeres hulladékszállítás Törökvész

A 17. kerületben lévő sittlerakónk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal rendelkezik, a Törökvész vonzáskörzetéből behozott vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. papír hulladékot. Ügyfélszolgálati számunk elérhető a  +36 21 300 7197 telefonszámon. 
Modern hulladékválogató berendezésünk révén kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító üzemekbe fuvarozzuk.
A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre szállítjuk.
A lomtalanítás során keletkező lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe visszük.
Szeméttelepünk célja, hogy a szakképzett kollégák révén irányított üzemünkben a lakosságtól érkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.
Hulladékszállító kamion megtöltése:  

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Törökvész környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!
Fahulladék átvétele: pl. deszkák, lécek
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk Törökvész vonzáskörzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Törökvész vonzáskörzetében. Ha házában, a padláson összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elfuvarozását Törökvész körzetében, de elhozhatja Ön is a szeméttelepünkre.
Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz
Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, fóliák
Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. textil
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Ipari hulladék elvitele Törökvész régiójából – sittlerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Törökvész  +36 21 300 7197.
Éves szinten mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Figyelem! a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
ÚJDONSÁG!
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés bankkártyával
A konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Nem kell előre készpénzt felvennie, !
hulladéklerakó Törökvész

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

    1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).

 

    1. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.

 

    1. A konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

    1. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

    1. Törökvész egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


építési törmelék elszállítása Törökvész

A legolcsóbb lomelszállítás Törökvész vonzáskörzetében?

 
Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az előkészített hulladékot.
A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A szemétszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen törmelék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást érdemes-e igényelni.
konténeres kocsi bérlés Törökvész
Aktuális díjaink
A szemét elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Szemétlerakási díj

Milyen méretű konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?


Sokszor előfordul, hogy az emberek nem jól számolják ki az elvitetendő törmelék volumenét. Emiatt tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező szemetes konténert rendeljenek ügyfeleink.
Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, szinte tökéletesen az igényeihez szabott méretű szemetes konténert szállítunk ki. A szemét megtöltése lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.
hulladék konténer bérlés Törökvész

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a konténer forródróton kaphat:  +36 21 300 7197.

 

    1. Keverve is szabad rakni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.

 

    1. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.

 

    1. Munkaszüneti napon is lehet rendelni konténert? Igen, Törökvész régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

    1. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.

 

  1. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.


Megfizethető törmelékszállítás konténerben hétvégén is Törökvész régiójából sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk:  +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás Törökvész konténeres szállítás Törökvész konténeres sittszállítás Törökvész konténeres törmelékszállítás Törökvész konténer rendelés Törökvész konténer Törökvész szemetes konténer Törökvész Törökvész konténer konténer olcsón Törökvész konténer bérlés Törökvész zsákos sittszállítás Törökvész konténeres Törökvész olcsó konténer rendelés Törökvész konténer méret Törökvész konténeres szemétszállítás Törökvész konténeres hulladékszállítás Törökvész sitt elszállítás Törökvész konténer sitt Törökvész szemetes konténer bérlés Törökvész rácsos konténer Törökvész hulladékgyûjtõ konténer Törökvész konténer sittszállítás Törökvész konténeres szállítmányozás Törökvész olcsó konténer Törökvész hulladék konténer Törökvész hulladék elszállítása Törökvész törmelék elszállítása Törökvész konténer rendelés hétvégén Törökvész konténeres sittszállítás hétvégén Törökvész konténeres sittszállítás szombaton Törökvész konténer rendelés szombaton Törökvész lomelszállítás Törökvész vegyes hulladék elszállítása Törökvész építési törmelék elszállítása Törökvész bontási hulladék elszállítása Törökvész fahulladék elszállítása Törökvész 4 m3-es konténer Törökvész 5 m3-es konténer Törökvész 6 m3-es konténer Törökvész 8 m3-es konténer Törökvész

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr4512567613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása