Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Konténeres hulladékszállítás Petneházyrét

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladéklerakási lehetőség a 17. kerületben lévő törmeléklerakó központunkban és konténeres hulladékszállítás Petneházyrét

A Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a Petneházyrét övezetéből beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különféle anyagú pl. műanyag szemetet. Csapatunk rendelkezésre áll a  +36 21 300 7197 számon. 
Modern gépsorunk révén szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító telepekre visszük.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre fuvarozzuk.
A lomtalanítás során keletkező hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre visszük.
Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a megfelelő képzettségű munkatársaink segítségével irányított központunkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő helyekre vigye. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának javításában.
Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:  

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Petneházyrét övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!
Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is kérhet tőlünk Petneházyrét vonzáskörzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Petneházyrét övezetében. Ha házában, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elvitelét Petneházyrét körzetében, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.
Papírhulladék leadása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok
Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Petneházyrét körzetéből – hulladékválogató

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Petneházyrét  +36 21 300 7197.
Minden évben mintegy 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.
A hulladékválogató hely nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Figyelem! a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer kifizetése pos terminállal
A konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
építési bontási hulladék lerakó Petneházyrét

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 

    1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, tekintve eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).

 

    1. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.

 

    1. A konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. Petneházyrét egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha többször rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


zöldhulladék elszállítása Petneházyrét

A legjobb árú lomelszállítás Petneházyrét régiójában?

 
Ha a hulladék elszállításának díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.
A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást tanácsos-e igényelni.
konténeres kocsi bérlés Petneházyrét
Áraink
A szemét elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Törmeléklerakási díj

Hány zsákra van szükség a sitt elviteléhez?


Sokszor előfordul, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elvitetendő szemét mennyiségét. Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású konténert kérjenek.
Az építési konténerek változó befogadóképességűek, szinte tökéletesen az igényeihez szabott méretű konténert tudunk biztosítani. A törmelék pakolása lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a lomokat.
szemetes konténer bérlés Petneházyrét

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb információkat a konténer forródróton kaphat:  +36 21 300 7197

 

    1. Keverve is szabad pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.

 

    1. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.

 

    1. Munkaszüneti napon is lehet rendelni konténert? Igen, Petneházyrét közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

    1. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.

 

  1. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, munkatársaink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.


Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás hétvégén is Petneházyrét vonzáskörzetéből sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk:  +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás Petneházyrét konténeres szállítás Petneházyrét konténeres sittszállítás Petneházyrét konténeres törmelékszállítás Petneházyrét konténer rendelés Petneházyrét konténer Petneházyrét szemetes konténer Petneházyrét Petneházyrét konténer konténer olcsón Petneházyrét konténer bérlés Petneházyrét zsákos sittszállítás Petneházyrét konténeres Petneházyrét olcsó konténer rendelés Petneházyrét konténer méret Petneházyrét konténeres szemétszállítás Petneházyrét konténeres hulladékszállítás Petneházyrét sitt elszállítás Petneházyrét konténer sitt Petneházyrét szemetes konténer bérlés Petneházyrét rácsos konténer Petneházyrét hulladékgyûjtõ konténer Petneházyrét konténer sittszállítás Petneházyrét konténeres szállítmányozás Petneházyrét olcsó konténer Petneházyrét hulladék konténer Petneházyrét hulladék elszállítása Petneházyrét törmelék elszállítása Petneházyrét konténer rendelés hétvégén Petneházyrét konténeres sittszállítás hétvégén Petneházyrét konténeres sittszállítás szombaton Petneházyrét konténer rendelés szombaton Petneházyrét lomelszállítás Petneházyrét vegyes hulladék elszállítása Petneházyrét építési törmelék elszállítása Petneházyrét bontási hulladék elszállítása Petneházyrét fahulladék elszállítása Petneházyrét 4 m3-es konténer Petneházyrét 5 m3-es konténer Petneházyrét 6 m3-es konténer Petneházyrét 8 m3-es konténer Petneházyrét

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr4712567215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása