Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Konténeres hulladékszállítás Széphalom

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladéklerakási lehetőség XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és konténeres hulladékszállítás Széphalom

A 17. kerületben lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési engedéllyel bír, a Széphalom régiójából nálunk lerakodott vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különböző anyagú pl. fa hulladékot. Központi ügyfélszolgálatunk hívható a  +36 21 300 7197 telefonszámon. 
Modern gépsorunk révén szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító telepekre szállítmányozzuk.
A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.
A lomtalanításból származó lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre visszük.
Hulladékválogatónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink révén irányított központunkban a lakosságtól érkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő pontokra vigye. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.
Hulladékválogató gépsor munka közben:  

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Széphalom körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!
Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Széphalom övezetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Széphalom övezetében. Ha Önnél a lakásban, a padláson felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elfuvarozását Széphalom vonzáskörzetében, vagy behozhatja saját maga is a lakossági hulladéklerakónkba.
Papírhulladék átvétele: újságok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz
Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, műanyag szatyrok
Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Ipari hulladék elvitele Széphalom régiójából – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Széphalom  +36 21 300 7197.
Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna hulladékot (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Figyelem! sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
ÚJDONSÁG!
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
konténer kifizetése pos terminállal
A tároló konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!
hulladékválogató Széphalom

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

    1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mivel eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).

 

    1. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.

 

    1. A szemetes konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.

 

    1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

    1. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. Széphalom egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


zöldhulladék elszállítása Széphalom

A legkedvezőbb sittelvitel Széphalom régiójában?

 
Ha a szemétszállítás díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot.
A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A hulladékszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e választani.
konténeres sittszállító Széphalom
Hulladékszállítás árak
A lom elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a lomok elvitetéséhez?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink alábecsülik az elvitetendő szemét volumenét. Emiatt tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező szemetes konténert igényeljenek.
A szemetes konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert szállítunk ki. A lomok pakolása lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel könnyebb behordani a törmeléket.
építési konténer Széphalom

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat:  +36 21 300 7197.

 

    1. Keverve is szabad rakni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.

 

    1. Meddig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

 

    1. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Széphalom régiójában hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

    1. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.

 

  1. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, munkatársaink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.


Megfizethető törmelékszállítás konténerben hétvégén is Széphalom körzetéből hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását:  +36 21 300 7197!

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr7612567321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása