Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Konténer rendelés Aquincum

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és konténer rendelés Aquincum

A Régiakadémiatelepen lévő hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a Aquincum övezetéből beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. papír hulladékot. Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a  +36 21 300 7197 számon. 
Korszerű gépsorunk révén kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő telepekre visszük.
A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre fuvarozzuk.
A lomtalanítás során keletkező törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe visszük.
Hulladékválogatónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink segítségével üzemeltetett üzemünkben a lakosságtól érkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő pontokra szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.
Hulladékszállító kamion megtöltése:  

Mit rakodhat le nálunk Aquincum vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!
Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is igényelhet tőlünk Aquincum régiójában!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Aquincum környékén. Ha Önnél a lakásban, az irodában összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elvitelét Aquincum körzetében, vagy behozhatja saját maga is a szeméttelepünkre.
Papírhulladék elszállítása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák
Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Aquincum régiójából – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Aquincum  +36 21 300 7197.
Éves szinten körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJDONSÁG!
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés bankkártyával
A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne töltse idejét ATM-nél, !
építési bontási hulladék lerakó Aquincum

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

    1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).

 

    1. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.

 

    1. A konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

    1. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

    1. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

    1. Aquincum egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


hungarocell hulladék elszállítása Aquincum

A legjobb árú lomelszállítás Aquincum vonzáskörzetében?

 
Ha a hulladék elszállításának díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot.
A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A hulladékszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és máris indítjuk az autónkat.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen törmelék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást tanácsos-e választani.
konténeres sittszállító Aquincum
Hulladékszállítás árak
A lom elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?


Sokszor előfordul, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elszállítandó hulladékok volumenét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező szemetes konténert rendeljenek ügyfeleink.
A konténerek különböző űrtartalmúak, szinte tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő építési konténert tudunk biztosítani. A szemét megtöltése lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel könnyebb behordani a lomokat.
építési konténer Aquincum

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat:  +36 21 300 7197.

 

    1. Vegyesen is lehet pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.

 

    1. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

 

    1. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Aquincum területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

    1. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.

 

  1. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.


Kedvező áron történő hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is Aquincum környékéről szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk:  +36 21 300 7197

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr3812567627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása