Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Szemét elszállítása konténerrel Szépvölgy

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és szemét elszállítása konténerrel Szépvölgy

A Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a Szépvölgy vonzáskörzetéből nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különféle anyagú pl. fa hulladékot. Csapatunk rendelkezésre áll a  +36 21 300 7197 telefonszámon. 
Modern gépsorunk segítségével szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő telepekre szállítmányozzuk.
A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre fuvarozzuk.
A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe visszük, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe fuvarozzuk.
Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák segítségével működtetett központunkban a háztartásokban keletkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre vigye. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.
Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:  

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Szépvölgy környékéről?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!
Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk Szépvölgy vonzáskörzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Szépvölgy régiójában. Ha házában, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., kedvező áron vállaljuk ezek elvitelét Szépvölgy vonzáskörzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.
Papírhulladék leadása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák
Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. textil
Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele Szépvölgy vonzáskörzetéből – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Szépvölgy  +36 21 300 7197.
Minden évben mintegy 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.
A hulladékválogató hely nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Figyelem! a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
ÚJDONSÁG!
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer kifizetése pos terminállal
A konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!
lakossági hulladékudvar Szépvölgy

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 

    1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett megrendelőinek köszönheti, mivel kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).

 

    1. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt tároló konténert.

 

    1. A szemetes konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

    1. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. Szépvölgy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha több alkalommal rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


építési törmelék elszállítása Szépvölgy

A legjobb árú lomelszállítás Szépvölgy vonzáskörzetében?

 
Ha a hulladék elszállításának díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a hulladékkezelőnkbe is az összepakolt zsákokat.
A sittszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A hulladékszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást érdemes-e megrendelni.
konténeres autó Szépvölgy
Áraink
A törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakás ára

Hány zsákra van szükség a hulladékszállításhoz?


Gyakorta megesik, hogy megrendelőink alábecsülik az elvitetendő lomok mennyiségét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert kérjenek.
Az építési konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert kínálunk. A sitt telerakása lenyitható tároló konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert könnyebb behordani a törmeléket.
konténer méretek Szépvölgy

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat:  +36 21 300 7197

 

    1. Vegyesen is lehet pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.

 

    1. Meddig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

 

    1. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Szépvölgy területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

 

    1. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.

 

  1. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, kollégáink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.


Olcsó törmelékszállítás konténerben akár szombaton is Szépvölgy régiójából szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását:  +36 21 300 7197

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr1912567607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása