Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Konténer rendelés Szemlőhegy

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és konténer rendelés Szemlőhegy

XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a Szemlőhegy vonzáskörzetéből behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. papír szemetet. Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a  +36 21 300 7197 telefonszámon. 
Modern hulladékválogató berendezésünk által kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő üzemekbe szállítmányozzuk.
A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.
A lomtalanításból származó lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítmányozzuk.
Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakképzett személyzet által üzemeltetett központunkban a háztartásokban keletkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.
Hulladékszállító kamion megtöltése:  

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Szemlőhegy körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!
Fahulladék átvétele: pl. deszkák, lécek
Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is bérelhet tőlünk Szemlőhegy vonzáskörzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Szemlőhegy környékén. Ha Önnél a lakásban, a pincében összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elfuvarozását Szemlőhegy övezetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladéklerakónkba.
Papírhulladék leadása: újságok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz
Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák
Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Szemlőhegy régiójából – hulladékválogató

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Szemlőhegy  +36 21 300 7197.
Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonna szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.
A hulladékválogató hely nyitvatartása:
Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Figyelem! a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!
konténer kifizetése pos terminállal
A szemetes konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
hulladéklerakó Szemlőhegy

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 

    1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, tekintve kezdetben mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).

 

    1. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.

 

    1. A tároló konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

    1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

    1. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. Szemlőhegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


papírhulladék elszállítás Szemlőhegy

A legkedvezőbb hulladékszállítás Szemlőhegy régiójában?

 
Ha a hulladék elszállításának díját is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a telephelyünkre is az összerakott szemetet.
A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A szemétszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris útra kel a sofőrünk.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást tanácsos-e választani.
konténeres sittszállító Szemlőhegy
Lomelszállítási díjak
A hulladék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Hulladéklerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?


Gyakorta megesik, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elszállítandó sitt mennyiségét. Ebből adódóan orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező szemetes konténert rendeljenek ügyfeleink.
A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert szállítunk ki. A szemét rakodása lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.
szemétszállító konténer Szemlőhegy

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat:  +36 21 300 7197

 

    1. Vegyesen is lehet pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.

 

    1. Meddig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

 

    1. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, Szemlőhegy közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.

 

    1. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.

 

  1. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.


Olcsó konténeres szemétszállítás hétvégén is Szemlőhegy övezetéből sittlerakónkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását:  +36 21 300 7197

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr9712567297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása