Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Konténeres hulladékszállítás Erzsébetliget

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladéklerakási lehetőség a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és konténeres hulladékszállítás Erzsébetliget

A Régiakadémiatelepen lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a Erzsébetliget vonzáskörzetéből behozott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. fa szemetet. Csapatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 telefonszámon. 
Modern hulladékválogató berendezésünk révén szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító telepekre szállítjuk.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre fuvarozzuk.
A lomtalanításból származó lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre szállítjuk.
Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet közreműködésével üzemeltetett üzemünkben a háztartásokban keletkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.
Porlekötés lakossági hulladékudvarban:  

Mit rakodhat le nálunk Erzsébetliget régiójából?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!
Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk Erzsébetliget vonzáskörzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Erzsébetliget környékén. Ha Önnél a lakásban, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elfuvarozását Erzsébetliget környékén, vagy behozhatja saját maga is a lakossági hulladéklerakónkba.
Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz
Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, táskák
Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Zöldhulladék elszállítás Erzsébetliget régiójából – hulladékudvar

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Erzsébetliget +36 21 300 7197.
Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.
A hulladékválogató hely nyitvatartása:
Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJDONSÁG!
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!
konténer kifizetése pos terminállal
A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne töltse idejét ATM-nél, !
építési bontási hulladék lerakó Erzsébetliget

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

    1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve eleinte mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).

 

    1. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.

 

    1. A konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. Erzsébetliget egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Amennyiben többször rendel tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


papírhulladék elszállítás Erzsébetliget

A legolcsóbb törmelékszállítás Erzsébetliget környékén?

 
Ha a szemétszállítás díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az összepakolt zsákokat.
A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A szemétszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és máris indítjuk az autónkat.
Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást tanácsos-e megrendelni.
konténeres sittszállító Erzsébetliget
Lomelszállítási díjak
A sitt elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Sittlerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a lomok elvitetéséhez?


Gyakran megtörténik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elvitetendő lomok mennyiségét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert rendeljenek ügyfeleink.
A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte tökéletesen az igényeihez szabott méretű konténert szállítunk ki. A törmelék rakodása lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel könnyebb behordani a szemetet.
hulladék konténer bérlés Erzsébetliget

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Vegyesen is szabad rakni a különféle sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.

 

    1. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

 

    1. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, Erzsébetliget közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.

 

    1. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.

 

  1. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, kollégáink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.


Megfizethető törmelékszállítás konténerben hétvégén is Erzsébetliget környékéről hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás Erzsébetliget konténeres szállítás Erzsébetliget konténeres sittszállítás Erzsébetliget konténeres törmelékszállítás Erzsébetliget konténer rendelés Erzsébetliget konténer Erzsébetliget szemetes konténer Erzsébetliget Erzsébetliget konténer konténer olcsón Erzsébetliget konténer bérlés Erzsébetliget zsákos sittszállítás Erzsébetliget konténeres Erzsébetliget olcsó konténer rendelés Erzsébetliget konténer méret Erzsébetliget konténeres szemétszállítás Erzsébetliget konténeres hulladékszállítás Erzsébetliget sitt elszállítás Erzsébetliget konténer sitt Erzsébetliget szemetes konténer bérlés Erzsébetliget rácsos konténer Erzsébetliget hulladékgyûjtõ konténer Erzsébetliget konténer sittszállítás Erzsébetliget konténeres szállítmányozás Erzsébetliget olcsó konténer Erzsébetliget hulladék konténer Erzsébetliget hulladék elszállítása Erzsébetliget törmelék elszállítása Erzsébetliget konténer rendelés hétvégén Erzsébetliget konténeres sittszállítás hétvégén Erzsébetliget konténeres sittszállítás szombaton Erzsébetliget konténer rendelés szombaton Erzsébetliget lomelszállítás Erzsébetliget vegyes hulladék elszállítása Erzsébetliget építési törmelék elszállítása Erzsébetliget bontási hulladék elszállítása Erzsébetliget fahulladék elszállítása Erzsébetliget 4 m3-es konténer Erzsébetliget 5 m3-es konténer Erzsébetliget 6 m3-es konténer Erzsébetliget 8 m3-es konténer Erzsébetliget

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr7312567117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása