Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Konténeres szemétszállítás Csúcshegy

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és konténeres szemétszállítás Csúcshegy

A Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal bír, a Csúcshegy körzetéből nálunk lerakodott vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különböző összetételű pl. papír hulladékot. Csapatunk hívható a  +36 21 300 7197 számon. 


Modern gépsorunk révén szelektált sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő telepekre szállítmányozzuk.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe szállítjuk.
A lomtalanítás után megmaradt hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre visszük.
Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink révén irányított telephelyünkön a lakosságtól érkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.
Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:  

Mit rakodhat le nálunk Csúcshegy régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!
Fahulladék leadása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is bérelhet tőlünk Csúcshegy vonzáskörzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Csúcshegy övezetében. Ha házában, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elfuvarozását Csúcshegy régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a sittlerakónkba.
Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, fóliák
Konténerben vegyes hulladék: pl. textil
Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele Csúcshegy körzetéből – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Csúcshegy  +36 21 300 7197.
Évente mintegy 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJDONSÁG!
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés bankkártyával
Az építési konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
hulladékválogató Csúcshegy

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 

    1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).

 

    1. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.

 

    1. Az építési konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

    1. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

    1. Csúcshegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha több alkalommal kér tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


hungarocell hulladék elszállítása Csúcshegy

A legolcsóbb hulladékszállítás Csúcshegy körzetében?

 
Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az előkészített hulladékot.
A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A szemétszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást ajánlott-e megrendelni.
konténeres sittszállító Csúcshegy
Hulladékszállítás árak
A lom elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a hulladékszállításhoz?


Gyakran megtörténik, hogy az emberek alábecsülik az elfuvarozandó lomok mennyiségét. Ebből kifolyólag tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert kérjenek.
A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő konténert kínálunk. A hulladékok megtöltése lenyitható konténer esetén ésszerűbb, ugyanis könnyebb behordani a hulladékot.
építési konténer Csúcshegy

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat:  +36 21 300 7197.

 

    1. Vegyesen is lehet pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.

 

    1. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

 

    1. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, Csúcshegy területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

    1. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.

 

  1. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, kollégáink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.


Megfizethető konténeres hulladékszállítás akár szombaton is Csúcshegy környékéről szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését:  +36 21 300 7197

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr1812567655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása