Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Konténer rendelés Hűvösvölgy

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és konténer rendelés Hűvösvölgy

A Régiakadémiatelepen lévő hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal bír, a Hűvösvölgy vonzáskörzetéből nálunk lerakodott vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. műanyag szemetet. Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 számon. 
Modern gépsorunk segítségével szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő üzemekbe visszük.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre szállítjuk.
A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe fuvarozzuk.
Hulladékudvarunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink közreműködésével irányított telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szortírozza, és a megfelelő helyekre vigye. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Mit rakodhat le nálunk Hűvösvölgy körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!
Fahulladék leadása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is bérelhet tőlünk Hűvösvölgy vonzáskörzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Hűvösvölgy övezetében. Ha házában, az irodában összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elszállítását Hűvösvölgy környékén, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.
Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz
Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, táskák
Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Hűvösvölgy környékéről – sittlerakó

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Hűvösvölgy +36 21 300 7197.
Éves szinten mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Figyelem! a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés bankkártyával
A konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
lakossági hulladékudvar Hűvösvölgy

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 

    1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, tekintve eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).

 

    1. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.

 

    1. Az építési konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.

 

    1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. Hűvösvölgy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha rendszeresen rendel tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


lomtalanítás Hűvösvölgy

A legjobb árú szemétszállítás Hűvösvölgy vonzáskörzetében?

 
Ha a hulladék elszállításának díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az előkészített hulladékot.
A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A törmelékek fuvarozása területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és máris indítjuk az autónkat.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen törmelék elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást tanácsos-e igényelni.
konténeres sittszállító Hűvösvölgy
Lomelszállítási díjak
A törmelék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Szemétlerakási díj

Milyen méretű konténerre van szükség a szemét elszállításához?


Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink alábecsülik az elszállítandó törmelék mennyiségét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb tároló konténert rendeljenek ügyfeleink.
A tároló konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert kínálunk. A sitt megtöltése lenyitható szemetes konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert könnyebb behordani a szemetet.
szemétszállító konténer Hűvösvölgy

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Keverve is lehet pakolni a különféle sittet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.

 

    1. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.

 

    1. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, Hűvösvölgy közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

    1. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.

 

  1. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.


Megfizethető konténeres sittszállítás hétvégén is Hűvösvölgy övezetéből hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás Hűvösvölgy konténeres szállítás Hűvösvölgy konténeres sittszállítás Hűvösvölgy konténeres törmelékszállítás Hűvösvölgy konténer rendelés Hűvösvölgy konténer Hűvösvölgy szemetes konténer Hűvösvölgy Hűvösvölgy konténer konténer olcsón Hűvösvölgy konténer bérlés Hűvösvölgy zsákos sittszállítás Hűvösvölgy konténeres Hűvösvölgy olcsó konténer rendelés Hűvösvölgy konténer méret Hűvösvölgy konténeres szemétszállítás Hűvösvölgy konténeres hulladékszállítás Hűvösvölgy sitt elszállítás Hűvösvölgy konténer sitt Hűvösvölgy szemetes konténer bérlés Hűvösvölgy rácsos konténer Hűvösvölgy hulladékgyûjtõ konténer Hűvösvölgy konténer sittszállítás Hűvösvölgy konténeres szállítmányozás Hűvösvölgy olcsó konténer Hűvösvölgy hulladék konténer Hűvösvölgy hulladék elszállítása Hűvösvölgy törmelék elszállítása Hűvösvölgy konténer rendelés hétvégén Hűvösvölgy konténeres sittszállítás hétvégén Hűvösvölgy konténeres sittszállítás szombaton Hűvösvölgy konténer rendelés szombaton Hűvösvölgy lomelszállítás Hűvösvölgy vegyes hulladék elszállítása Hűvösvölgy építési törmelék elszállítása Hűvösvölgy bontási hulladék elszállítása Hűvösvölgy fahulladék elszállítása Hűvösvölgy 4 m3-es konténer Hűvösvölgy 5 m3-es konténer Hűvösvölgy 6 m3-es konténer Hűvösvölgy 8 m3-es konténer Hűvösvölgy

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr10012567153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása