Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Törmelékszállítás konténerben XX. kerület

2017. május 31. - Szappanos Laci

Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és törmelékszállítás konténerben XX. kerület

A Régiakadémiatelepen lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a XX. kerület övezetéből nálunk lerakodott vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. fa szemetet. Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 telefonszámon. 
Korszerű gépsorunk által szétválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe fuvarozzuk.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.
A lomtalanításból származó lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe fuvarozzuk.
Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák segítségével üzemeltetett telephelyünkön a lakosságtól érkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.
Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:  

Mit veszünk át hulladéklerakónkban XX. kerület régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is rendelhet tőlünk XX. kerület régiójában!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XX. kerület környékén. Ha házában, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elvitelét XX. kerület körzetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladéklerakónkba.
Papírhulladék átvétele: újságok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, fóliák
Építési konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás XX. kerület vonzáskörzetéből – hulladékkezelő központ

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer XX. kerület +36 21 300 7197
Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Figyelem! sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés bankkártyával
Az építési konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
hulladéklerakó XX. kerület

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 

    1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, tekintve eleinte mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).

 

    1. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.

 

    1. A konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. XX. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha többször kér tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


papírhulladék elszállítás XX. kerület

A legkedvezőbb szemétszállítás XX. kerület régiójában?

 
Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az összerakott szemetet.
A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A törmelékek fuvarozása területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.
Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást érdemes-e megrendelni.
konténeres autó XX. kerület
Aktuális díjaink
A szemét elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Sittlerakási díj

Mekkora kapacitásra van szükség a lomok elvitetéséhez?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy az emberek alábecsülik az elszállítandó lomok volumenét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert igényeljenek.
A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag teljesen az igényeihez szabott méretű építési konténert kínálunk. A törmelék telerakása lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, mert könnyebb behordani a lomokat.
konténer méretek XX. kerület

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Keverve is szabad pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.

 

    1. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

 

    1. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, XX. kerület régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

 

    1. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.

 

  1. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.


Kedvező áron történő hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is XX. kerület övezetéből szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás XX. kerület konténeres szállítás XX. kerület konténeres sittszállítás XX. kerület konténeres törmelékszállítás XX. kerület konténer rendelés XX. kerület konténer XX. kerület szemetes konténer XX. kerület XX. kerület konténer konténer olcsón XX. kerület konténer bérlés XX. kerület zsákos sittszállítás XX. kerület konténeres XX. kerület olcsó konténer rendelés XX. kerület konténer méret XX. kerület konténeres szemétszállítás XX. kerület konténeres hulladékszállítás XX. kerület sitt elszállítás XX. kerület konténer sitt XX. kerület szemetes konténer bérlés XX. kerület rácsos konténer XX. kerület hulladékgyûjtõ konténer XX. kerület konténer sittszállítás XX. kerület konténeres szállítmányozás XX. kerület olcsó konténer XX. kerület hulladék konténer XX. kerület hulladék elszállítása XX. kerület törmelék elszállítása XX. kerület konténer rendelés hétvégén XX. kerület konténeres sittszállítás hétvégén XX. kerület konténeres sittszállítás szombaton XX. kerület konténer rendelés szombaton XX. kerület lomelszállítás XX. kerület vegyes hulladék elszállítása XX. kerület építési törmelék elszállítása XX. kerület bontási hulladék elszállítása XX. kerület fahulladék elszállítása XX. kerület 4 m3-es konténer XX. kerület 5 m3-es konténer XX. kerület 6 m3-es konténer XX. kerület 8 m3-es konténer XX. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr9212555703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása