Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Konténer rendelés Filatorigát

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladékátvétel XVII. kerületi sittlerakónkban és konténer rendelés Filatorigát

A 17. kerületben lévő sittlerakónk hulladékkezelési engedéllyel bír, a Filatorigát környékéről behozott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. fa hulladékot. Csapatunk elérhető a  +36 21 300 7197 telefonszámon. 


Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő üzemekbe szállítjuk.
A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe szállítjuk.
A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre visszük, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítjuk.


Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakképzett személyzet által irányított üzemünkben a lakosságtól érkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.
Hulladékszállító kamion megtöltése:  

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Filatorigát körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!
Fahulladék átvétele: pl. raklapok, lécek
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Filatorigát övezetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Filatorigát körzetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elfuvarozását Filatorigát vonzáskörzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.
Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, műanyag szatyrok
Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Filatorigát környékéről – hulladéklerakó

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Filatorigát  +36 21 300 7197.
Évente körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.
A hulladékválogató hely nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés bankkártyával
A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne töltse idejét ATM-nél, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
hulladékudvar Filatorigát

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

    1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).

 

    1. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt építési konténert.

 

    1. Az építési konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

    1. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

    1. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

    1. Filatorigát egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha rendszeresen kér tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


hungarocell hulladék elszállítása Filatorigát

A legolcsóbb hulladékszállítás Filatorigát körzetében?

 
Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az összerakott szemetet.
A lomelszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A lomelszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e választani.
konténeres autó Filatorigát
Aktuális díjaink
A sitt elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a lomok elvitetéséhez?


Gyakorta megesik, hogy az emberek alábecsülik az elfuvarozandó lomok volumenét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású tároló konténert igényeljenek.
A tároló konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő konténert kínálunk. A törmelék megtöltése lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert könnyebb behordani a hulladékot.
konténer méretek köbméter Filatorigát

Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a konténer forródróton kaphat:  +36 21 300 7197.

 

    1. Vegyesen is lehet pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.

 

    1. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

 

    1. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, Filatorigát közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.

 

    1. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.

 

  1. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.


Kedvező áron történő konténeres hulladékszállítás akár szombaton is Filatorigát körzetéből szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását:  +36 21 300 7197!

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás Filatorigát konténeres szállítás Filatorigát konténeres sittszállítás Filatorigát konténeres törmelékszállítás Filatorigát konténer rendelés Filatorigát konténer Filatorigát szemetes konténer Filatorigát Filatorigát konténer konténer olcsón Filatorigát konténer bérlés Filatorigát zsákos sittszállítás Filatorigát konténeres Filatorigát olcsó konténer rendelés Filatorigát konténer méret Filatorigát konténeres szemétszállítás Filatorigát konténeres hulladékszállítás Filatorigát sitt elszállítás Filatorigát konténer sitt Filatorigát szemetes konténer bérlés Filatorigát rácsos konténer Filatorigát hulladékgyûjtõ konténer Filatorigát konténer sittszállítás Filatorigát konténeres szállítmányozás Filatorigát olcsó konténer Filatorigát hulladék konténer Filatorigát hulladék elszállítása Filatorigát törmelék elszállítása Filatorigát konténer rendelés hétvégén Filatorigát konténeres sittszállítás hétvégén Filatorigát konténeres sittszállítás szombaton Filatorigát konténer rendelés szombaton Filatorigát lomelszállítás Filatorigát vegyes hulladék elszállítása Filatorigát építési törmelék elszállítása Filatorigát bontási hulladék elszállítása Filatorigát fahulladék elszállítása Filatorigát 4 m3-es konténer Filatorigát 5 m3-es konténer Filatorigát 6 m3-es konténer Filatorigát 8 m3-es konténer Filatorigát

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr8412567657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása