Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Szemét elszállítása konténerrel XIX. kerület

2017. május 31. - Szappanos Laci

Hulladéklerakási lehetőség a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és szemét elszállítása konténerrel XIX. kerület

XVII. kerületi lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési engedéllyel bír, a XIX. kerület körzetéből behozott vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. műanyag hulladékot. Csapatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 telefonszámon. 
Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító üzemekbe fuvarozzuk.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre fuvarozzuk.
A lomtalanítás során keletkező hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba fuvarozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe fuvarozzuk.
Hulladékudvarunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet által irányított telephelyünkön a háztartásokban keletkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.
Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:  

Mit rakodhat le nálunk XIX. kerület környékéről?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, lécek
Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is igényelhet tőlünk XIX. kerület környékén!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIX. kerület környékén. Ha Önnél a lakásban, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., kedvező áron vállaljuk ezek elvitelét XIX. kerület környékén, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.
Papírhulladék elszállítása: újságok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz
Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, fóliák
Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás XIX. kerület vonzáskörzetéből – sittlerakó

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer XIX. kerület +36 21 300 7197.
Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.
A hulladékválogató hely nyitvatartása:
Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJDONSÁG!
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés bankkártyával
A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!
építési bontási hulladék lerakó XIX. kerület

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

    1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, mivel kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).

 

    1. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.

 

    1. A tároló konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.

 

    1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. XIX. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


zöldhulladék elszállítása XIX. kerület

A legkedvezőbb hulladékszállítás XIX. kerület vonzáskörzetében?

 
Ha a szemétszállítás összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az összepakolt zsákokat.
A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A hulladékszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és máris útra kel a sofőrünk.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsos-e választani.
konténeres kocsi bérlés XIX. kerület
Áraink
A hulladék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Sittlerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elszállítandó sitt volumenét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb tároló konténert kérjenek.
A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez szabott méretű építési konténert kínálunk. A sitt megtöltése lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a lomokat.
konténerek méretei XIX. kerület

Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Vegyesen is lehet pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.

 

    1. Meddig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.

 

    1. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, XIX. kerület területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

    1. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.

 

  1. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.


Olcsó konténeres hulladékszállítás hétvégén is XIX. kerület körzetéből sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás XIX. kerület konténeres szállítás XIX. kerület konténeres sittszállítás XIX. kerület konténeres törmelékszállítás XIX. kerület konténer rendelés XIX. kerület konténer XIX. kerület szemetes konténer XIX. kerület XIX. kerület konténer konténer olcsón XIX. kerület konténer bérlés XIX. kerület zsákos sittszállítás XIX. kerület konténeres XIX. kerület olcsó konténer rendelés XIX. kerület konténer méret XIX. kerület konténeres szemétszállítás XIX. kerület konténeres hulladékszállítás XIX. kerület sitt elszállítás XIX. kerület konténer sitt XIX. kerület szemetes konténer bérlés XIX. kerület rácsos konténer XIX. kerület hulladékgyûjtõ konténer XIX. kerület konténer sittszállítás XIX. kerület konténeres szállítmányozás XIX. kerület olcsó konténer XIX. kerület hulladék konténer XIX. kerület hulladék elszállítása XIX. kerület törmelék elszállítása XIX. kerület konténer rendelés hétvégén XIX. kerület konténeres sittszállítás hétvégén XIX. kerület konténeres sittszállítás szombaton XIX. kerület konténer rendelés szombaton XIX. kerület lomelszállítás XIX. kerület vegyes hulladék elszállítása XIX. kerület építési törmelék elszállítása XIX. kerület bontási hulladék elszállítása XIX. kerület fahulladék elszállítása XIX. kerület 4 m3-es konténer XIX. kerület 5 m3-es konténer XIX. kerület 6 m3-es konténer XIX. kerület 8 m3-es konténer XIX. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr4712555699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása