Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Hulladéklerakási lehetőség és törmelékszállítás konténerben XVII. kerület

2017. május 31. - Szappanos Laci

Hulladéklerakási lehetőség a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és törmelékszállítás konténerben XVII. kerület

A 17. kerületben lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a XVII. kerület övezetéből beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. műanyag szemetet. Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a +36 21 300 7197 számon. 
Modern gépsorunk révén szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő üzemekbe fuvarozzuk.
A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.
A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre visszük.
Hulladékudvarunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák által működtetett lerakónkban a lakosságtól érkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.
Hulladékválogató gépsor munka közben:  

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk XVII. kerület környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!
Fahulladék átvétele: pl. raklapok, lécek
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk XVII. kerület vonzáskörzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XVII. kerület vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elszállítását XVII. kerület környékén, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a sittlerakónkba.
Papírhulladék átvétele: újságok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz
Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, fóliák
Építési konténerben vegyes hulladék: pl. textil
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás XVII. kerület környékéről – hulladéklerakó

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés XVII. kerület +36 21 300 7197.
Éves szinten mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJDONSÁG!
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés kártyával
A konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!
hulladékválogató XVII. kerület

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 

    1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).

 

    1. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt konténert.

 

    1. A szemetes konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

    1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

    1. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

    1. XVII. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha többször kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


zöldhulladék elszállítása XVII. kerület

A legjobb árú törmelékszállítás XVII. kerület körzetében?

 
Ha a szemétszállítás díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az összepakolt zsákokat.
A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A szemétszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és máris indítjuk az autónkat.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást ajánlott-e megrendelni.
konténeres sittszállító XVII. kerület
Lomelszállítási díjak
A hulladék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?


Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elszállítandó sitt volumenét. Ebből adódóan tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású szemetes konténert kérjenek.
A konténerek változó befogadóképességűek, szinte teljesen megfelelő kapacitású konténert kínálunk. A lomok megtöltése lenyitható tároló konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.
hulladék konténer bérlés XVII. kerület

Sokszor feltett kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Keverve is szabad rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.

 

    1. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

 

    1. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, XVII. kerület közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

    1. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.

 

  1. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, kollégáink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.


Megfizethető hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is XVII. kerület vonzáskörzetéből hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás XVII. kerület konténeres szállítás XVII. kerület konténeres sittszállítás XVII. kerület konténeres törmelékszállítás XVII. kerület konténer rendelés XVII. kerület konténer XVII. kerület szemetes konténer XVII. kerület XVII. kerület konténer konténer olcsón XVII. kerület konténer bérlés XVII. kerület zsákos sittszállítás XVII. kerület konténeres XVII. kerület olcsó konténer rendelés XVII. kerület konténer méret XVII. kerület konténeres szemétszállítás XVII. kerület konténeres hulladékszállítás XVII. kerület sitt elszállítás XVII. kerület konténer sitt XVII. kerület szemetes konténer bérlés XVII. kerület rácsos konténer XVII. kerület hulladékgyûjtõ konténer XVII. kerület konténer sittszállítás XVII. kerület konténeres szállítmányozás XVII. kerület olcsó konténer XVII. kerület hulladék konténer XVII. kerület hulladék elszállítása XVII. kerület törmelék elszállítása XVII. kerület konténer rendelés hétvégén XVII. kerület konténeres sittszállítás hétvégén XVII. kerület konténeres sittszállítás szombaton XVII. kerület konténer rendelés szombaton XVII. kerület lomelszállítás XVII. kerület vegyes hulladék elszállítása XVII. kerület építési törmelék elszállítása XVII. kerület bontási hulladék elszállítása XVII. kerület fahulladék elszállítása XVII. kerület 4 m3-es konténer XVII. kerület 5 m3-es konténer XVII. kerület 6 m3-es konténer XVII. kerület 8 m3-es konténer XVII. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr8712555695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása