Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Építési törmelék elszállítása konténerrel XXI. kerület

2017. május 31. - Szappanos Laci

Hulladékátvétel XVII. kerületi hulladékudvarunkban és építési törmelék elszállítása konténerrel XXI. kerület

XVII. kerületi sittlerakónk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a XXI. kerület vonzáskörzetéből beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különböző anyagú pl. fa hulladékot. Központi ügyfélszolgálatunk hívható a +36 21 300 7197 telefonszámon. 
Modern gépsorunk segítségével szelektált építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe visszük.
A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.
A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe fuvarozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre visszük.
Szeméttelepünk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák által működtetett telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra vigye. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.
Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:  

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban XXI. kerület körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!
Fahulladék leadása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk XXI. kerület környékén!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XXI. kerület övezetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., kedvező áron megoldjuk ezek elszállítását XXI. kerület vonzáskörzetében, vagy behozhatja saját maga is a lakossági hulladéklerakónkba.
Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz
Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák
Építési konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás XXI. kerület körzetéből – hulladékudvar

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés XXI. kerület +36 21 300 7197.
Éves szinten mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
ÚJDONSÁG!
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés bankkártyával
A szemetes konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!
hulladéklerakó XXI. kerület

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

    1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mert cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).

 

    1. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.

 

    1. Az építési konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

    1. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. XXI. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


építési törmelék elszállítása XXI. kerület

A legjobb árú sittelvitel XXI. kerület vonzáskörzetében?

 
Ha a hulladék elszállításának díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot.
A sittszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A lomelszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást tanácsos-e igényelni.
konténeres kocsi bérlés XXI. kerület
Aktuális díjaink
A sitt elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladékleadás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?


Sokszor előfordul, hogy az emberek alábecsülik az elvitetendő sitt volumenét. Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező szemetes konténert rendeljenek ügyfeleink.
Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert viszünk Önnek. A törmelék pakolása lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis könnyebb behordani a hulladékot.
konténer méretek XXI. kerület

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Keverve is szabad pakolni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.

 

    1. Meddig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

 

    1. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, XXI. kerület régiójában hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

 

    1. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.

 

  1. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.


Olcsó konténeres sittszállítás hétvégén is XXI. kerület régiójából hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás XXI. kerület konténeres szállítás XXI. kerület konténeres sittszállítás XXI. kerület konténeres törmelékszállítás XXI. kerület konténer rendelés XXI. kerület konténer XXI. kerület szemetes konténer XXI. kerület XXI. kerület konténer konténer olcsón XXI. kerület konténer bérlés XXI. kerület zsákos sittszállítás XXI. kerület konténeres XXI. kerület olcsó konténer rendelés XXI. kerület konténer méret XXI. kerület konténeres szemétszállítás XXI. kerület konténeres hulladékszállítás XXI. kerület sitt elszállítás XXI. kerület konténer sitt XXI. kerület szemetes konténer bérlés XXI. kerület rácsos konténer XXI. kerület hulladékgyûjtõ konténer XXI. kerület konténer sittszállítás XXI. kerület konténeres szállítmányozás XXI. kerület olcsó konténer XXI. kerület hulladék konténer XXI. kerület hulladék elszállítása XXI. kerület törmelék elszállítása XXI. kerület konténer rendelés hétvégén XXI. kerület konténeres sittszállítás hétvégén XXI. kerület konténeres sittszállítás szombaton XXI. kerület konténer rendelés szombaton XXI. kerület lomelszállítás XXI. kerület vegyes hulladék elszállítása XXI. kerület építési törmelék elszállítása XXI. kerület bontási hulladék elszállítása XXI. kerület fahulladék elszállítása XXI. kerület 4 m3-es konténer XXI. kerület 5 m3-es konténer XXI. kerület 6 m3-es konténer XXI. kerület 8 m3-es konténer XXI. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr6712555707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása