Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Törmelékszállítás konténerben Máriaremete

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és törmelékszállítás konténerben Máriaremete

XVII. kerületi hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, a Máriaremete régiójából beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. papír hulladékot. Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a  +36 21 300 7197 telefonszámon. 
Modern gépsorunk által szelektált sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe fuvarozzuk.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.
A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe visszük.
Hulladékudvarunk célja, hogy a szakképzett kollégák révén üzemeltetett üzemünkben a lakosságtól érkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő helyekre vigye. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.
Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:  

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Máriaremete körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!
Fahulladék átvétele: pl. deszkák, lécek
Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is rendelhet tőlünk Máriaremete környékén!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Máriaremete régiójában. Ha házában, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., kedvező áron megoldjuk ezek elszállítását Máriaremete környékén, de elhozhatja Ön is a hulladéklerakónkba.
Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz
Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák
Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Máriaremete környékéről – hulladékudvar

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Máriaremete  +36 21 300 7197.
Éves szinten mintegy 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés bankkártyával
Az építési konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!
hulladéklerakó Máriaremete

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 

    1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).

 

    1. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.

 

    1. A tároló konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. Máriaremete egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha rendszeresen rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


hungarocell hulladék elszállítása Máriaremete

A legjobb árú lomelszállítás Máriaremete régiójában?

 
Ha a szemétszállítás összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összepakolt zsákokat.
A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A hulladékszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e megrendelni.
konténeres autó Máriaremete
Aktuális díjaink
A szemét elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a sitt elviteléhez?


Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elfuvarozandó lomok volumenét. Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású tároló konténert kérjenek.
Az építési konténerek változó befogadóképességűek, szinte teljesen megfelelő kapacitású tároló konténert tudunk biztosítani. A sitt pakolása lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.
építési konténer Máriaremete

Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorla +36 21 300 719706-30-944-3839.

 

    1. Keverve is lehet pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.

 

    1. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

 

    1. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, Máriaremete területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.

 

    1. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.

 

  1. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, kollégáink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.


Olcsó konténeres hulladékszállítás hétvégén is Máriaremete régiójából hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás Máriaremete konténeres szállítás Máriaremete konténeres sittszállítás Máriaremete konténeres törmelékszállítás Máriaremete konténer rendelés Máriaremete konténer Máriaremete szemetes konténer Máriaremete Máriaremete konténer konténer olcsón Máriaremete konténer bérlés Máriaremete zsákos sittszállítás Máriaremete konténeres Máriaremete olcsó konténer rendelés Máriaremete konténer méret Máriaremete konténeres szemétszállítás Máriaremete konténeres hulladékszállítás Máriaremete sitt elszállítás Máriaremete konténer sitt Máriaremete szemetes konténer bérlés Máriaremete rácsos konténer Máriaremete hulladékgyûjtõ konténer Máriaremete konténer sittszállítás Máriaremete konténeres szállítmányozás Máriaremete olcsó konténer Máriaremete hulladék konténer Máriaremete hulladék elszállítása Máriaremete törmelék elszállítása Máriaremete konténer rendelés hétvégén Máriaremete konténeres sittszállítás hétvégén Máriaremete konténeres sittszállítás szombaton Máriaremete konténer rendelés szombaton Máriaremete lomelszállítás Máriaremete vegyes hulladék elszállítása Máriaremete építési törmelék elszállítása Máriaremete bontási hulladék elszállítása Máriaremete fahulladék elszállítása Máriaremete 4 m3-es konténer Máriaremete 5 m3-es konténer Máriaremete 6 m3-es konténer Máriaremete 8 m3-es konténer Máriaremete

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr812567175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása