Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Szemét elszállítása konténerrel Pasarét

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi szeméttelepünkön és szemét elszállítása konténerrel Pasarét

A 17. kerületben lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a Pasarét vonzáskörzetéből nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. fa szemetet. Csapatunk elérhető a  +36 21 300 7197 telefonszámon. 
Modern gépsorunk révén szelektált építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe visszük.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre fuvarozzuk.
A lomtalanításból származó szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe fuvarozzuk.
Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink közreműködésével irányított üzemünkben a háztartásokban keletkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.
Hulladékszállító kamion megtöltése:  

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Pasarét környékéről?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!
Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk Pasarét vonzáskörzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Pasarét régiójában. Ha házában, a padláson felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elszállítását Pasarét körzetében, de elhozhatja Ön is a lakossági hulladéklerakónkba.
Papírhulladék leadása: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz
Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, fóliák
Építési konténerben vegyes hulladék: pl. textil
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Ipari hulladék elvitele Pasarét körzetéből – hulladékudvar

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Pasarét  +36 21 300 7197.
Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonna szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
konténer kifizetése pos terminállal
A szemetes konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !
hulladékválogató Pasarét

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 

    1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, tekintve kezdetben mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).

 

    1. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt tároló konténert.

 

    1. A konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

    1. Pasarét egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


építési törmelék elszállítása Pasarét

A legkedvezőbb lomelszállítás Pasarét övezetében?

 
Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.
A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A hulladékszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást érdemes-e megrendelni.
konténeres kocsi bérlés Pasarét
Aktuális díjaink
A hulladék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakás ára

Hány zsákra van szükség a hulladékszállításhoz?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elvitetendő szemét volumenét. Ebből kifolyólag tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású konténert kérjenek.
A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen megfelelő kapacitású építési konténert szállítunk ki. A sitt megtöltése lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.
konténer méretek köbméter Pasarét

Sokszor feltett kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése szükségtelenül drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat:  +36 21 300 7197

 

    1. Vegyesen is szabad pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.

 

    1. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.

 

    1. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, Pasarét közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

 

    1. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.

 

  1. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.


Megfizethető konténeres szemétszállítás akár szombaton is Pasarét környékéről szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk:  +36 21 300 7197

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr8712567207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása