Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Lomelszállítás Budakeszierdő

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladéklerakási lehetőség a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és lomelszállítás Budakeszierdő

A Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal bír, a Budakeszierdő vonzáskörzetéből behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különböző anyagú pl. műanyag szemetet. Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a +36 21 300 7197 számon. 
Modern gépsorunk által szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő üzemekbe szállítjuk.
A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.
A lomtalanításból származó lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe visszük.
Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakképzett személyzet által működtetett lerakónkban a lakosságtól érkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő pontokra vigye. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.
Porlekötés lakossági hulladékudvarban:  

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Budakeszierdő körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk Budakeszierdő körzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Budakeszierdő övezetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., kedvező áron vállaljuk ezek elszállítását Budakeszierdő környékén, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.
Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, táskák
Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Budakeszierdő régiójából – hulladékudvar

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Budakeszierdő +36 21 300 7197.
Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés kártyával
A konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!
építési bontási hulladék lerakó Budakeszierdő

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

    1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).

 

    1. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.

 

    1. Az építési konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

    1. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

    1. Budakeszierdő egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha rendszeresen rendel tőlünk tároló konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


zöldhulladék elszállítása Budakeszierdő

A legkedvezőbb szemétszállítás Budakeszierdő régiójában?

 
Ha a hulladék elszállításának összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az előkészített hulladékot.
A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A szemétszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és elmondja, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e igényelni.
konténeres sittszállító Budakeszierdő
Aktuális díjaink
A hulladék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladékleadás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?


Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elvitetendő lomok volumenét. Ebből kifolyólag tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású konténert kérjenek.
A konténerek változó befogadóképességűek, szinte abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert kínálunk. A szemét megtöltése lenyitható konténer esetén ésszerűbb, mivel könnyebb behordani a hulladékot.
hulladék konténer bérlés Budakeszierdő

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7197.

 

    1. Vegyesen is lehet pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.

 

    1. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.

 

    1. Munkaszüneti napon is lehet rendelni konténert? Igen, Budakeszierdő régiójában hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.

 

    1. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.

 

  1. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.


Megfizethető konténeres szemétszállítás hétvégén is Budakeszierdő környékéről hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás Budakeszierdő konténeres szállítás Budakeszierdő konténeres sittszállítás Budakeszierdő konténeres törmelékszállítás Budakeszierdő konténer rendelés Budakeszierdő konténer Budakeszierdő szemetes konténer Budakeszierdő Budakeszierdő konténer konténer olcsón Budakeszierdő konténer bérlés Budakeszierdő zsákos sittszállítás Budakeszierdő konténeres Budakeszierdő olcsó konténer rendelés Budakeszierdő konténer méret Budakeszierdő konténeres szemétszállítás Budakeszierdő konténeres hulladékszállítás Budakeszierdő sitt elszállítás Budakeszierdő konténer sitt Budakeszierdő szemetes konténer bérlés Budakeszierdő rácsos konténer Budakeszierdő hulladékgyûjtõ konténer Budakeszierdő konténer sittszállítás Budakeszierdő konténeres szállítmányozás Budakeszierdő olcsó konténer Budakeszierdő hulladék konténer Budakeszierdő hulladék elszállítása Budakeszierdő törmelék elszállítása Budakeszierdő konténer rendelés hétvégén Budakeszierdő konténeres sittszállítás hétvégén Budakeszierdő konténeres sittszállítás szombaton Budakeszierdő konténer rendelés szombaton Budakeszierdő lomelszállítás Budakeszierdő vegyes hulladék elszállítása Budakeszierdő építési törmelék elszállítása Budakeszierdő bontási hulladék elszállítása Budakeszierdő fahulladék elszállítása Budakeszierdő 4 m3-es konténer Budakeszierdő 5 m3-es konténer Budakeszierdő 6 m3-es konténer Budakeszierdő 8 m3-es konténer Budakeszierdő

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr2212567097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása