Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Konténeres szemétszállítás Tabán

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő hulladékudvarunkban és konténeres szemétszállítás Tabán

A Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a Tabán régiójából beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. műanyag szemetet. Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 számon. 
Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe visszük.
A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe szállítjuk.
A lomtalanításból származó lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.
Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák révén irányított üzemünkben a lakosságtól érkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.
Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:  

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Tabán körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Tabán vonzáskörzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Tabán körzetében. Ha házában, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elfuvarozását Tabán vonzáskörzetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladéklerakónkba.
Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, táskák
Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele Tabán körzetéből – hulladékudvar

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Tabán +36 21 300 7197
Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJDONSÁG!
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés kártyával
Az építési konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
hulladékválogató Tabán

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

    1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert eleinte mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).

 

    1. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.

 

    1. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

    1. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

    1. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

    1. Tabán egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk építési konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


lomtalanítás Tabán

A legolcsóbb szemétszállítás Tabán vonzáskörzetében?

 
Ha a hulladék elszállításának összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a hulladékkezelőnkbe is az összepakolt zsákokat.
A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A szemétszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és máris útra kel a sofőrünk.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást ajánlott-e választani.
konténeres autó Tabán
Aktuális díjaink
A szemét elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Hulladékátvétel díja

Mekkora kapacitásra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink alábecsülik az elvitetendő hulladékok mennyiségét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású tároló konténert igényeljenek.
A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag abszolút megfelelő kapacitású tároló konténert tudunk biztosítani. A sitt rakodása lenyitható szemetes konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.
építési konténer Tabán

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Keverve is lehet rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.

 

    1. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

 

    1. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, Tabán közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

 

    1. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.

 

  1. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.


Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás hétvégén is Tabán vonzáskörzetéből hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7197

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr7212566983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása