Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Konténeres sittszállítás Vár

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladéklerakási lehetőség a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és konténeres sittszállítás Vár

A Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a Vár körzetéből behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. fa hulladékot. Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a +36 21 300 7197 számon. 
Korszerű hulladékválogató berendezésünk által szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító telepekre visszük.
A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe visszük.
A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.
Szeméttelepünk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák révén üzemeltetett üzemünkben a lakosságtól érkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.
Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:  

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Vár vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!
Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is igényelhet tőlünk Vár vonzáskörzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Vár körzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elvitelét Vár körzetében, vagy behozhatja saját maga is a lakossági hulladéklerakónkba.
Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, fóliák
Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele Vár vonzáskörzetéből – hulladékválogató

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Vár +36 21 300 7197.
Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Figyelem! sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJDONSÁG!
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés bankkártyával
A tároló konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne töltse idejét ATM-nél, !
lakossági hulladékudvar Vár

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 

    1. A honlap készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).

 

    1. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.

 

    1. A szemetes konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

    1. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

    1. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. Vár egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha többször kér tőlünk tároló konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


építési törmelék elszállítása Vár

A legkedvezőbb törmelékszállítás Vár körzetében?

 
Ha a szemétszállítás díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a hulladékkezelőnkbe is az előkészített hulladékot.
A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A lomelszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris indítjuk az autónkat.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást ajánlott-e megrendelni.
konténeres sittszállító Vár
Hulladékszállítás árak
Az építési törmelék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Sittlerakás ára

Hány zsákra van szükség a sitt elviteléhez?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elszállítandó lomok volumenét. Emiatt tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb tároló konténert igényeljenek.
A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő konténert kínálunk. A sitt pakolása lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel könnyebb behordani a lomokat.
hulladék konténer bérlés Vár

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7197
    1. Keverve is lehet rakni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.

 

    1. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

 

    1. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, Vár közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.

 

    1. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.

 

  1. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, kollégáink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.


Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás hétvégén is Vár körzetéből hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7197

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr6612566987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása