Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Építési törmelék elszállítása konténerrel Krisztinaváros

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladékátvétel XVII. kerületi hulladékudvarunkban és építési törmelék elszállítása konténerrel Krisztinaváros

A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési tanúsítvánnyal bír, a Krisztinaváros vonzáskörzetéből behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. papír hulladékot. Ügyfélszolgálati számunk hívható a +36 21 300 7197 telefonszámon. 
Korszerű gépsorunk segítségével szétválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító üzemekbe visszük.
A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.
A lomtalanításból származó törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe fuvarozzuk.
Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakképzett kollégák segítségével irányított telephelyünkön a lakosságtól érkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.
Hulladékszállító kamion megtöltése:  

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Krisztinaváros régiójából?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!
Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk Krisztinaváros környékén!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Krisztinaváros vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elszállítását Krisztinaváros övezetében, vagy behozhatja saját maga is a sittlerakónkba.
Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz
Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, táskák
Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Zöldhulladék elszállítás Krisztinaváros környékéről – hulladékválogató

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Krisztinaváros +36 21 300 7197.
Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Figyelem! telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés bankkártyával
Az építési konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Nem kell előre készpénzt felvennie, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
lakossági hulladékudvar Krisztinaváros

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

    1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett megrendelőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).

 

    1. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.

 

    1. A konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

    1. Krisztinaváros egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha több alkalommal kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


zöldhulladék elszállítása Krisztinaváros

A legkedvezőbb lomelszállítás Krisztinaváros környékén?

 
Ha a szemétszállítás összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összerakott szemetet.
A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A sittszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és máris útra kel a sofőrünk.
Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást ajánlott-e igényelni.
konténeres sittszállító Krisztinaváros
Áraink
A szemét elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a szemét elszállításához?


Sokszor előfordul, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elszállítandó hulladékok volumenét. Emiatt tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb tároló konténert igényeljenek.
A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez szabott méretű szemetes konténert viszünk Önnek. A hulladékok pakolása lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert könnyebb behordani a szemetet.
építési konténer Krisztinaváros

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Keverve is lehet pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.

 

    1. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.

 

    1. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, Krisztinaváros közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

 

    1. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.

 

  1. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, munkatársaink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.


Megfizethető konténeres sittszállítás hétvégén is Krisztinaváros vonzáskörzetéből szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás Krisztinaváros konténeres szállítás Krisztinaváros konténeres sittszállítás Krisztinaváros konténeres törmelékszállítás Krisztinaváros konténer rendelés Krisztinaváros konténer Krisztinaváros szemetes konténer Krisztinaváros Krisztinaváros konténer konténer olcsón Krisztinaváros konténer bérlés Krisztinaváros zsákos sittszállítás Krisztinaváros konténeres Krisztinaváros olcsó konténer rendelés Krisztinaváros konténer méret Krisztinaváros konténeres szemétszállítás Krisztinaváros konténeres hulladékszállítás Krisztinaváros sitt elszállítás Krisztinaváros konténer sitt Krisztinaváros szemetes konténer bérlés Krisztinaváros rácsos konténer Krisztinaváros hulladékgyûjtõ konténer Krisztinaváros konténer sittszállítás Krisztinaváros konténeres szállítmányozás Krisztinaváros olcsó konténer Krisztinaváros hulladék konténer Krisztinaváros hulladék elszállítása Krisztinaváros törmelék elszállítása Krisztinaváros konténer rendelés hétvégén Krisztinaváros konténeres sittszállítás hétvégén Krisztinaváros konténeres sittszállítás szombaton Krisztinaváros konténer rendelés szombaton Krisztinaváros lomelszállítás Krisztinaváros vegyes hulladék elszállítása Krisztinaváros építési törmelék elszállítása Krisztinaváros bontási hulladék elszállítása Krisztinaváros fahulladék elszállítása Krisztinaváros 4 m3-es konténer Krisztinaváros 5 m3-es konténer Krisztinaváros 6 m3-es konténer Krisztinaváros 8 m3-es konténer Krisztinaváros

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr5812566977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása