Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Törmelékszállítás konténerben III. kerület

2017. május 31. - Szappanos Laci

Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és törmelékszállítás konténerben III. kerület

A 17. kerületben lévő szeméttelepünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal bír, a III. kerület övezetéből beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különféle összetételű pl. műanyag hulladékot. Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 telefonszámon. 
Modern gépsorunk révén szelektált építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe szállítjuk.
A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre szállítjuk.
A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe visszük.
Hulladékválogatónk célja, hogy a szakképzett személyzet közreműködésével üzemeltetett üzemünkben a lakosságtól érkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre vigye. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.
Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:  

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban III. kerület övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, lécek
Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is rendelhet tőlünk III. kerület környékén!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk III. kerület övezetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elfuvarozását III. kerület övezetében, vagy behozhatja saját maga is a sittlerakónkba.
Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz
Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, táskák
Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás III. kerület övezetéből – hulladékkezelő központ

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés III. kerület +36 21 300 7197.
Éves szinten körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Figyelem! telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJDONSÁG!
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer kifizetése pos terminállal
Az építési konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!
lakossági hulladékudvar III. kerület

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

    1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mivel eleinte mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).

 

    1. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.

 

    1. A konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

    1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

    1. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. III. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha több alkalommal kér tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


lomtalanítás III. kerület

A legjobb árú lomelszállítás III. kerület körzetében?

 
Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az előkészített hulladékot.
A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A sittszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris indul a konténeres kocsink.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást érdemes-e igényelni.
konténeres autó III. kerület
Lomelszállítási díjak
A hulladék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a szemét elszállításához?


Gyakran megtörténik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elvitetendő sitt mennyiségét. Ebből kifolyólag tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb építési konténert kérjenek.
A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, szinte abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő konténert kínálunk. A törmelék megtöltése lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a lomokat.
szemétszállító konténer III. kerület

Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb információkat a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7197.

 

    1. Vegyesen is szabad pakolni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.

 

    1. Meddig maradhat a konténer rakodás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.

 

    1. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, III. kerület területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

 

    1. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.

 

  1. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, munkatársaink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.


Kedvező áron történő hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is III. kerület régiójából szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7197!

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás III. kerület konténeres szállítás III. kerület konténeres sittszállítás III. kerület konténeres törmelékszállítás III. kerület konténer rendelés III. kerület konténer III. kerület szemetes konténer III. kerület III. kerület konténer konténer olcsón III. kerület konténer bérlés III. kerület zsákos sittszállítás III. kerület konténeres III. kerület olcsó konténer rendelés III. kerület konténer méret III. kerület konténeres szemétszállítás III. kerület konténeres hulladékszállítás III. kerület sitt elszállítás III. kerület konténer sitt III. kerület szemetes konténer bérlés III. kerület rácsos konténer III. kerület hulladékgyûjtõ konténer III. kerület konténer sittszállítás III. kerület konténeres szállítmányozás III. kerület olcsó konténer III. kerület hulladék konténer III. kerület hulladék elszállítása III. kerület törmelék elszállítása III. kerület konténer rendelés hétvégén III. kerület konténeres sittszállítás hétvégén III. kerület konténeres sittszállítás szombaton III. kerület konténer rendelés szombaton III. kerület lomelszállítás III. kerület vegyes hulladék elszállítása III. kerület építési törmelék elszállítása III. kerület bontási hulladék elszállítása III. kerület fahulladék elszállítása III. kerület 4 m3-es konténer III. kerület 5 m3-es konténer III. kerület 6 m3-es konténer III. kerület 8 m3-es konténer III. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr1612555593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása