Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Lomelszállítás XII. kerület

2017. május 31. - Szappanos Laci

Hulladékátvétel XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és lomelszállítás XII. kerület

A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, a XII. kerület környékéről beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. műanyag hulladékot. Központi ügyfélszolgálatunk hívható a +36 21 300 7197 számon. 
Modern hulladékválogató berendezésünk által kiválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő telepekre visszük.
A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe visszük.
A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítjuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe visszük.
Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakképzett kollégák által működtetett üzemünkben a lakosságtól érkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.
Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:  

Mit rakodhat le nálunk XII. kerület régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék átvétele: pl. deszkák, lécek
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk XII. kerület régiójában!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XII. kerület övezetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elfuvarozását XII. kerület övezetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladéklerakónkba.
Papírhulladék elszállítása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz
Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák
Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele XII. kerület környékéről – hulladékudvar

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer XII. kerület +36 21 300 7197.
Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.
A hulladékválogató hely nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJDONSÁG!
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
konténer kifizetése pos terminállal
A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!
építési bontási hulladék lerakó XII. kerület

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

    1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, tekintve kezdetben csak egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).

 

    1. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt konténert.

 

    1. Az építési konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

    1. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. XII. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha több alkalommal rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


papírhulladék elszállítás XII. kerület

A legjobb árú lomelszállítás XII. kerület régiójában?

 
Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.
A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A sittszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris indítjuk az autónkat.
Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást ajánlott-e választani.
konténeres autó XII. kerület
Hulladékszállítás árak
A hulladék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakás ára

Hány zsákra van szükség a sitt elviteléhez?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink alábecsülik az elszállítandó törmelék mennyiségét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező szemetes konténert rendeljenek ügyfeleink.
A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez szabott méretű szemetes konténert tudunk biztosítani. A törmelék rakodása lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis könnyebb behordani a hulladékot.
konténer méretek köbméter XII. kerület

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7197.

 

    1. Keverve is lehet pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.

 

    1. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

 

    1. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, XII. kerület régiójában hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

    1. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.

 

  1. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, kollégáink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.


Kedvező áron történő törmelékszállítás konténerben hétvégén is XII. kerület övezetéből hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7197!

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás XII. kerület konténeres szállítás XII. kerület konténeres sittszállítás XII. kerület konténeres törmelékszállítás XII. kerület konténer rendelés XII. kerület konténer XII. kerület szemetes konténer XII. kerület XII. kerület konténer konténer olcsón XII. kerület konténer bérlés XII. kerület zsákos sittszállítás XII. kerület konténeres XII. kerület olcsó konténer rendelés XII. kerület konténer méret XII. kerület konténeres szemétszállítás XII. kerület konténeres hulladékszállítás XII. kerület sitt elszállítás XII. kerület konténer sitt XII. kerület szemetes konténer bérlés XII. kerület rácsos konténer XII. kerület hulladékgyûjtõ konténer XII. kerület konténer sittszállítás XII. kerület konténeres szállítmányozás XII. kerület olcsó konténer XII. kerület hulladék konténer XII. kerület hulladék elszállítása XII. kerület törmelék elszállítása XII. kerület konténer rendelés hétvégén XII. kerület konténeres sittszállítás hétvégén XII. kerület konténeres sittszállítás szombaton XII. kerület konténer rendelés szombaton XII. kerület lomelszállítás XII. kerület vegyes hulladék elszállítása XII. kerület építési törmelék elszállítása XII. kerület bontási hulladék elszállítása XII. kerület fahulladék elszállítása XII. kerület 4 m3-es konténer XII. kerület 5 m3-es konténer XII. kerület 6 m3-es konténer XII. kerület 8 m3-es konténer XII. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr312555675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása