Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Konténeres szemétszállítás VI. kerület

2017. május 31. - Szappanos Laci

Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és konténeres szemétszállítás VI. kerület

XVII. kerületi hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal rendelkezik, a VI. kerület körzetéből beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különböző anyagú pl. papír hulladékot. Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 számon. 
Korszerű hulladékválogató berendezésünk által szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő üzemekbe szállítmányozzuk.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre visszük.
A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítjuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre fuvarozzuk.
Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák révén irányított lerakónkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.
Hulladékszállító kamion megtöltése:  

Mit rakodhat le nálunk VI. kerület körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!
Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk VI. kerület körzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk VI. kerület körzetében. Ha házában, a padláson felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elfuvarozását VI. kerület vonzáskörzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a szeméttelepünkre.
Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz
Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, táskák
Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás VI. kerület övezetéből – hulladéklerakó

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer VI. kerület +36 21 300 7197.
Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés kártyával
A szemetes konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!
építési bontási hulladék lerakó VI. kerület

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 

    1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, mert kezdetben mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).

 

    1. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt tároló konténert.

 

    1. Az építési konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.

 

    1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

    1. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. VI. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha több alkalommal kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


zöldhulladék elszállítása VI. kerület

A legkedvezőbb lomelszállítás VI. kerület régiójában?

 
Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az összerakott szemetet.
A lomelszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A sittszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást érdemes-e választani.
konténeres sittszállító VI. kerület
Aktuális díjaink
A szemét elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakási díj

Milyen méretű konténerre van szükség a sitt elviteléhez?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy az emberek nem jól számolják ki az elszállítandó sitt volumenét. Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert igényeljenek.
Az építési konténerek változó befogadóképességűek, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert kínálunk. A törmelék megtöltése lenyitható építési konténer esetén ésszerűbb, mivel könnyebb behordani a lomokat.
hulladék konténer bérlés VI. kerület

Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb információkat a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Keverve is szabad pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a konténerek tartalmát.

 

    1. Meddig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.

 

    1. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, VI. kerület régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.

 

    1. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.

 

  1. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.


Kedvező áron történő konténeres sittszállítás hétvégén is VI. kerület körzetéből sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás VI. kerület konténeres szállítás VI. kerület konténeres sittszállítás VI. kerület konténeres törmelékszállítás VI. kerület konténer rendelés VI. kerület konténer VI. kerület szemetes konténer VI. kerület VI. kerület konténer konténer olcsón VI. kerület konténer bérlés VI. kerület zsákos sittszállítás VI. kerület konténeres VI. kerület olcsó konténer rendelés VI. kerület konténer méret VI. kerület konténeres szemétszállítás VI. kerület konténeres hulladékszállítás VI. kerület sitt elszállítás VI. kerület konténer sitt VI. kerület szemetes konténer bérlés VI. kerület rácsos konténer VI. kerület hulladékgyûjtõ konténer VI. kerület konténer sittszállítás VI. kerület konténeres szállítmányozás VI. kerület olcsó konténer VI. kerület hulladék konténer VI. kerület hulladék elszállítása VI. kerület törmelék elszállítása VI. kerület konténer rendelés hétvégén VI. kerület konténeres sittszállítás hétvégén VI. kerület konténeres sittszállítás szombaton VI. kerület konténer rendelés szombaton VI. kerület lomelszállítás VI. kerület vegyes hulladék elszállítása VI. kerület építési törmelék elszállítása VI. kerület bontási hulladék elszállítása VI. kerület fahulladék elszállítása VI. kerület 4 m3-es konténer VI. kerület 5 m3-es konténer VI. kerület 6 m3-es konténer VI. kerület 8 m3-es konténer VI. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr8812555615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása