Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Konténeres sittszállítás XV. kerület

2017. május 31. - Szappanos Laci

Hulladéklerakási lehetőség XVII. kerületi szeméttelepünkön és konténeres sittszállítás XV. kerület

A Régiakadémiatelepen lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a XV. kerület vonzáskörzetéből beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. műanyag hulladékot. Csapatunk hívható a +36 21 300 7197 telefonszámon. 
Korszerű gépsorunk segítségével szelektált sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító üzemekbe szállítjuk.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre visszük.
A lomtalanításból származó lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre visszük, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítjuk.
Hulladékudvarunk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet közreműködésével üzemeltetett központunkban a háztartásokban keletkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra vigye. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.
Hulladékszállító kamion megtöltése:  

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban XV. kerület régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk XV. kerület vonzáskörzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XV. kerület vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron vállaljuk ezek elvitelét XV. kerület környékén, vagy behozhatja saját maga is a hulladéklerakónkba.
Papírhulladék leadása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, táskák
Építési konténerben vegyes hulladék: pl. textil
Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele XV. kerület vonzáskörzetéből – hulladékudvar

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés XV. kerület +36 21 300 7197
Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, válogató és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Figyelem! a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJDONSÁG!
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés kártyával
A konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!
hulladékválogató XV. kerület

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 

    1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel kezdetben csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).

 

    1. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt tároló konténert.

 

    1. A konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

    1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. XV. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


zöldhulladék elszállítása XV. kerület

A legkedvezőbb sittelvitel XV. kerület környékén?

 
Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az előkészített hulladékot.
A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A lomelszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és máris indul a konténeres kocsink.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e megrendelni.
konténeres sittszállító XV. kerület
Hulladékszállítás árak
A törmelék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladékátvétel díja

Milyen méretű konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?


Sokszor előfordul, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elvitetendő törmelék volumenét. Ebből kifolyólag orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert rendeljenek ügyfeleink.
A tároló konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert viszünk Önnek. A sitt telerakása lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel könnyebb behordani a hulladékot.
konténer méretek XV. kerület

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Vegyesen is lehet pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.

 

    1. Meddig maradhat a konténer rakodás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.

 

    1. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, XV. kerület közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

    1. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.

 

  1. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, kollégáink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.


Olcsó konténeres hulladékszállítás akár szombaton is XV. kerület körzetéből hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7197!

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás XV. kerület konténeres szállítás XV. kerület konténeres sittszállítás XV. kerület konténeres törmelékszállítás XV. kerület konténer rendelés XV. kerület konténer XV. kerület szemetes konténer XV. kerület XV. kerület konténer konténer olcsón XV. kerület konténer bérlés XV. kerület zsákos sittszállítás XV. kerület konténeres XV. kerület olcsó konténer rendelés XV. kerület konténer méret XV. kerület konténeres szemétszállítás XV. kerület konténeres hulladékszállítás XV. kerület sitt elszállítás XV. kerület konténer sitt XV. kerület szemetes konténer bérlés XV. kerület rácsos konténer XV. kerület hulladékgyûjtõ konténer XV. kerület konténer sittszállítás XV. kerület konténeres szállítmányozás XV. kerület olcsó konténer XV. kerület hulladék konténer XV. kerület hulladék elszállítása XV. kerület törmelék elszállítása XV. kerület konténer rendelés hétvégén XV. kerület konténeres sittszállítás hétvégén XV. kerület konténeres sittszállítás szombaton XV. kerület konténer rendelés szombaton XV. kerület lomelszállítás XV. kerület vegyes hulladék elszállítása XV. kerület építési törmelék elszállítása XV. kerület bontási hulladék elszállítása XV. kerület fahulladék elszállítása XV. kerület 4 m3-es konténer XV. kerület 5 m3-es konténer XV. kerület 6 m3-es konténer XV. kerület 8 m3-es konténer XV. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr1712555685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása