Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Konténeres sittszállítás II. kerület

2017. május 31. - Szappanos Laci

Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi hulladékudvarunkban és konténeres sittszállítás II. kerület

A 17. kerületben lévő szeméttelepünk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a II. kerület régiójából nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különböző anyagú pl. fa hulladékot. Központi ügyfélszolgálatunk hívható a +36 21 300 7197 számon. 
Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével szelektált sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító telepekre visszük.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre fuvarozzuk.
A lomtalanításból származó lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítmányozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítjuk.
Sittlerakónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet közreműködésével működtetett lerakónkban a lakosságtól érkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő helyekre vigye. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.
Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:  

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk II. kerület körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék átvétele: pl. raklapok, lécek
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is bérelhet tőlünk II. kerület körzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk II. kerület régiójában. Ha házában, az irodában felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elfuvarozását II. kerület vonzáskörzetében, vagy behozhatja saját maga is a szeméttelepünkre.
Papírhulladék átvétele: újságok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz
Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, táskák
Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás II. kerület körzetéből – sittlerakó

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés II. kerület +36 21 300 7197.
Évente körülbelül 150 ezer tonna hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.
A hulladékválogató hely nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!
konténer kifizetése pos terminállal
A konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
hulladékudvar II. kerület

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 

    1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).

 

    1. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.

 

    1. Az építési konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

    1. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. II. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha rendszeresen kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


zöldhulladék elszállítása II. kerület

A legkedvezőbb szemétszállítás II. kerület vonzáskörzetében?

 
Ha a szemétszállítás díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.
A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A lomelszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást ajánlott-e megrendelni.
konténeres sittszállító II. kerület
Áraink
A sitt elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladékleadás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a hulladékszállításhoz?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elvitetendő lomok mennyiségét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert rendeljenek ügyfeleink.
Az építési konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag abszolút az igényeihez szabott méretű tároló konténert kínálunk. A szemét megtöltése lenyitható szemetes konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis könnyebb behordani a hulladékot.
szemetes konténer bérlés II. kerület

Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése szükségtelenül drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Vegyesen is szabad pakolni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.

 

    1. Meddig maradhat a konténer rakodás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

 

    1. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, II. kerület régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

    1. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.

 

  1. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, kollégáink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.


Olcsó konténeres hulladékszállítás hétvégén is II. kerület régiójából hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás II. kerület konténeres szállítás II. kerület konténeres sittszállítás II. kerület konténeres törmelékszállítás II. kerület konténer rendelés II. kerület konténer II. kerület szemetes konténer II. kerület II. kerület konténer konténer olcsón II. kerület konténer bérlés II. kerület zsákos sittszállítás II. kerület konténeres II. kerület olcsó konténer rendelés II. kerület konténer méret II. kerület konténeres szemétszállítás II. kerület konténeres hulladékszállítás II. kerület sitt elszállítás II. kerület konténer sitt II. kerület szemetes konténer bérlés II. kerület rácsos konténer II. kerület hulladékgyûjtõ konténer II. kerület konténer sittszállítás II. kerület konténeres szállítmányozás II. kerület olcsó konténer II. kerület hulladék konténer II. kerület hulladék elszállítása II. kerület törmelék elszállítása II. kerület konténer rendelés hétvégén II. kerület konténeres sittszállítás hétvégén II. kerület konténeres sittszállítás szombaton II. kerület konténer rendelés szombaton II. kerület lomelszállítás II. kerület vegyes hulladék elszállítása II. kerület építési törmelék elszállítása II. kerület bontási hulladék elszállítása II. kerület fahulladék elszállítása II. kerület 4 m3-es konténer II. kerület 5 m3-es konténer II. kerület 6 m3-es konténer II. kerület 8 m3-es konténer II. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr612555453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása