Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Konténer rendelés IV. kerület

2017. május 31. - Szappanos Laci

Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és konténer rendelés IV. kerület

XVII. kerületi hulladéklerakónk hulladékkezelési engedéllyel bír, a IV. kerület régiójából behozott vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. papír hulladékot. Csapatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 telefonszámon. 
Modern gépsorunk révén kiválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító telepekre szállítmányozzuk.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe visszük.
A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre visszük, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítjuk.
Sittlerakónk célja, hogy a szakképzett munkatársaink által irányított lerakónkban a háztartásokban keletkező szemetet szelektálja, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.
Hulladékválogató gépsor munka közben:  

Mit veszünk át hulladéklerakónkban IV. kerület vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!
Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk IV. kerület vonzáskörzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk IV. kerület környékén. Ha házában, az irodában felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., kedvező áron megoldjuk ezek elszállítását IV. kerület környékén, vagy behozhatja saját maga is a hulladékátvevő helyünkre.
Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz
Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, táskák
Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele IV. kerület vonzáskörzetéből – sittlerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer IV. kerület +36 21 300 7197.
Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonna szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Figyelem! sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!
konténer kifizetése pos terminállal
A konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
hulladéklerakó IV. kerület

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

    1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).

 

    1. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.

 

    1. A szemetes konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

    1. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. IV. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha rendszeresen rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


papírhulladék elszállítás IV. kerület

A legkedvezőbb törmelékszállítás IV. kerület vonzáskörzetében?

 
Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összepakolt zsákokat.
A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A sittszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és máris útra kel a sofőrünk.
Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást tanácsos-e megrendelni.
konténeres autó IV. kerület
Lomelszállítási díjak
A törmelék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elfuvarozandó hulladékok volumenét. Ennek okán szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert kérjenek.
Az építési konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte tökéletesen az igényeihez szabott méretű építési konténert tudunk biztosítani. A hulladékok megtöltése lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.
konténer méretek IV. kerület

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb információkat a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Vegyesen is szabad rakni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.

 

    1. Meddig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

 

    1. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, IV. kerület régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

    1. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.

 

  1. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.


Kedvező áron történő konténeres sittszállítás hétvégén is IV. kerület környékéről szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás IV. kerület konténeres szállítás IV. kerület konténeres sittszállítás IV. kerület konténeres törmelékszállítás IV. kerület konténer rendelés IV. kerület konténer IV. kerület szemetes konténer IV. kerület IV. kerület konténer konténer olcsón IV. kerület konténer bérlés IV. kerület zsákos sittszállítás IV. kerület konténeres IV. kerület olcsó konténer rendelés IV. kerület konténer méret IV. kerület konténeres szemétszállítás IV. kerület konténeres hulladékszállítás IV. kerület sitt elszállítás IV. kerület konténer sitt IV. kerület szemetes konténer bérlés IV. kerület rácsos konténer IV. kerület hulladékgyûjtõ konténer IV. kerület konténer sittszállítás IV. kerület konténeres szállítmányozás IV. kerület olcsó konténer IV. kerület hulladék konténer IV. kerület hulladék elszállítása IV. kerület törmelék elszállítása IV. kerület konténer rendelés hétvégén IV. kerület konténeres sittszállítás hétvégén IV. kerület konténeres sittszállítás szombaton IV. kerület konténer rendelés szombaton IV. kerület lomelszállítás IV. kerület vegyes hulladék elszállítása IV. kerület építési törmelék elszállítása IV. kerület bontási hulladék elszállítása IV. kerület fahulladék elszállítása IV. kerület 4 m3-es konténer IV. kerület 5 m3-es konténer IV. kerület 6 m3-es konténer IV. kerület 8 m3-es konténer IV. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr2412555603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása