Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Hulladékgyűjtés konténerbe XVIII. kerület

2017. május 31. - Szappanos Laci

Hulladékátvétel XVII. kerületi hulladékudvarunkban és hulladékgyűjtés konténerbe XVIII. kerület

XVII. kerületi szeméttelepünk hulladékkezelési engedéllyel bír, a XVIII. kerület régiójából beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. fa szemetet. Csapatunk elérhető a +36 21 300 7197 számon. 
Modern gépsorunk révén kiválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító telepekre visszük.
A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.
A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe visszük.
Sittlerakónk célja, hogy a szakképzett személyzet segítségével irányított üzemünkben a lakosságtól érkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.
Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:  

Mit veszünk át hulladéklerakónkban XVIII. kerület körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!
Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk XVIII. kerület övezetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XVIII. kerület régiójában. Ha házában, a padláson felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elvitelét XVIII. kerület régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladéklerakónkba.
Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz
Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák
Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. textil
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele XVIII. kerület övezetéből – hulladékválogató

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés XVIII. kerület +36 21 300 7197.
Évente körülbelül 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Figyelem! sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés kártyával
A tároló konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Nem kell előre készpénzt felvennie, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
építési bontási hulladék lerakó XVIII. kerület

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 

    1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).

 

    1. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.

 

    1. Az építési konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. XVIII. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha többször rendel tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


zöldhulladék elszállítása XVIII. kerület

A legkedvezőbb törmelékszállítás XVIII. kerület vonzáskörzetében?

 
Ha a hulladék elszállításának összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az összepakolt zsákokat.
A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsos-e igényelni.
konténeres kocsi bérlés XVIII. kerület
Lomelszállítási díjak
Az építési törmelék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Szemétlerakás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?


Gyakran megtörténik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elvitetendő lomok volumenét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert igényeljenek.
A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag teljesen az igényeihez szabott méretű tároló konténert kínálunk. A törmelék rakodása lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.
konténer méretek XVIII. kerület

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Keverve is szabad rakni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.

 

    1. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

 

    1. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, XVIII. kerület területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

 

    1. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.

 

  1. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.


Kedvező áron történő konténeres sittszállítás akár szombaton is XVIII. kerület övezetéből sittlerakónkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás XVIII. kerület konténeres szállítás XVIII. kerület konténeres sittszállítás XVIII. kerület konténeres törmelékszállítás XVIII. kerület konténer rendelés XVIII. kerület konténer XVIII. kerület szemetes konténer XVIII. kerület XVIII. kerület konténer konténer olcsón XVIII. kerület konténer bérlés XVIII. kerület zsákos sittszállítás XVIII. kerület konténeres XVIII. kerület olcsó konténer rendelés XVIII. kerület konténer méret XVIII. kerület konténeres szemétszállítás XVIII. kerület konténeres hulladékszállítás XVIII. kerület sitt elszállítás XVIII. kerület konténer sitt XVIII. kerület szemetes konténer bérlés XVIII. kerület rácsos konténer XVIII. kerület hulladékgyûjtõ konténer XVIII. kerület konténer sittszállítás XVIII. kerület konténeres szállítmányozás XVIII. kerület olcsó konténer XVIII. kerület hulladék konténer XVIII. kerület hulladék elszállítása XVIII. kerület törmelék elszállítása XVIII. kerület konténer rendelés hétvégén XVIII. kerület konténeres sittszállítás hétvégén XVIII. kerület konténeres sittszállítás szombaton XVIII. kerület konténer rendelés szombaton XVIII. kerület lomelszállítás XVIII. kerület vegyes hulladék elszállítása XVIII. kerület építési törmelék elszállítása XVIII. kerület bontási hulladék elszállítása XVIII. kerület fahulladék elszállítása XVIII. kerület 4 m3-es konténer XVIII. kerület 5 m3-es konténer XVIII. kerület 6 m3-es konténer XVIII. kerület 8 m3-es konténer XVIII. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr1712555697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása