Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Bontási hulladék elszállítása konténerrel XXII. kerület

2017. május 31. - Szappanos Laci

Hulladékátvétel XVII. kerületi hulladékudvarunkban és bontási hulladék elszállítása konténerrel XXII. kerület

A 17. kerületben lévő sittlerakónk hulladékkezelési jogosultsággal bír, a XXII. kerület övezetéből behozott vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különböző összetételű pl. műanyag szemetet. Csapatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 telefonszámon. 
Korszerű gépsorunk segítségével szelektált sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő üzemekbe fuvarozzuk.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.
A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe fuvarozzuk.
Hulladékválogatónk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák közreműködésével működtetett lerakónkban a lakosságtól érkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.
Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:  

Mit rakodhat le nálunk XXII. kerület környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!
Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk XXII. kerület körzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XXII. kerület körzetében. Ha házában, a pincében összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elvitelét XXII. kerület övezetében, de elhozhatja Ön is a lakossági hulladéklerakónkba.
Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz
Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok
Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Zöldhulladék elszállítás XXII. kerület övezetéből – hulladékválogató

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés XXII. kerület +36 21 300 7197
Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonna hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés kártyával
A konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne töltse idejét ATM-nél, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
hulladékválogató XXII. kerület

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

    1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő vevőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).

 

    1. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.

 

    1. Az építési konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

    1. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

    1. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

    1. XXII. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha rendszeresen kér tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


papírhulladék elszállítás XXII. kerület

A legjobb árú szemétszállítás XXII. kerület övezetében?

 
Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.
A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A törmelékek fuvarozása területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és máris indul a konténeres kocsink.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást tanácsos-e választani.
konténeres kocsi bérlés XXII. kerület
Hulladékszállítás árak
A sitt elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladéklerakási díj

Hány zsákra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elvitetendő lomok mennyiségét. Ebből kifolyólag tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású szemetes konténert kérjenek.
A tároló konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő konténert szállítunk ki. A sitt telerakása lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.
építési konténer XXII. kerület

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb információkat a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Vegyesen is szabad pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.

 

    1. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

 

    1. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, XXII. kerület közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

 

    1. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.

 

  1. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, munkatársaink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.


Megfizethető törmelékszállítás konténerben akár szombaton is XXII. kerület környékéről hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás XXII. kerület konténeres szállítás XXII. kerület konténeres sittszállítás XXII. kerület konténeres törmelékszállítás XXII. kerület konténer rendelés XXII. kerület konténer XXII. kerület szemetes konténer XXII. kerület XXII. kerület konténer konténer olcsón XXII. kerület konténer bérlés XXII. kerület zsákos sittszállítás XXII. kerület konténeres XXII. kerület olcsó konténer rendelés XXII. kerület konténer méret XXII. kerület konténeres szemétszállítás XXII. kerület konténeres hulladékszállítás XXII. kerület sitt elszállítás XXII. kerület konténer sitt XXII. kerület szemetes konténer bérlés XXII. kerület rácsos konténer XXII. kerület hulladékgyûjtõ konténer XXII. kerület konténer sittszállítás XXII. kerület konténeres szállítmányozás XXII. kerület olcsó konténer XXII. kerület hulladék konténer XXII. kerület hulladék elszállítása XXII. kerület törmelék elszállítása XXII. kerület konténer rendelés hétvégén XXII. kerület konténeres sittszállítás hétvégén XXII. kerület konténeres sittszállítás szombaton XXII. kerület konténer rendelés szombaton XXII. kerület lomelszállítás XXII. kerület vegyes hulladék elszállítása XXII. kerület építési törmelék elszállítása XXII. kerület bontási hulladék elszállítása XXII. kerület fahulladék elszállítása XXII. kerület 4 m3-es konténer XXII. kerület 5 m3-es konténer XXII. kerület 6 m3-es konténer XXII. kerület 8 m3-es konténer XXII. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr5112555711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása