Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Konténer rendelés XVI. kerület

2017. május 31. - Szappanos Laci

Hulladékátvétel XVII. kerületi sittlerakónkban és konténer rendelés XVI. kerület

A 17. kerületben lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési jogosultsággal rendelkezik, a XVI. kerület övezetéből nálunk lerakodott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. papír szemetet. Csapatunk hívható a +36 21 300 7197 számon. 
Korszerű hulladékválogató berendezésünk által kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító üzemekbe fuvarozzuk.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.
A lomtalanítás során keletkező lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba visszük, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítmányozzuk.
Szeméttelepünk célja, hogy a szakképzett kollégák révén működtetett központunkban a háztartásokban keletkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő pontokra szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.
Porlekötés lakossági hulladékudvarban:  

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk XVI. kerület övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is rendelhet tőlünk XVI. kerület övezetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XVI. kerület vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elvitelét XVI. kerület vonzáskörzetében, vagy behozhatja saját maga is a lakossági hulladéklerakónkba.
Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák
Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás XVI. kerület övezetéből – sittlerakó

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer XVI. kerület +36 21 300 7197.
Minden évben mintegy 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés bankkártyával
A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !
hulladékudvar XVI. kerület

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 

    1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mert kezdetben csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).

 

    1. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.

 

    1. A konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

    1. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. XVI. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha rendszeresen rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


zöldhulladék elszállítása XVI. kerület

A legjobb árú sittelvitel XVI. kerület körzetében?

 
Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összerakott szemetet.
A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A szemétszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást tanácsos-e igényelni.
konténeres kocsi bérlés XVI. kerület
Aktuális díjaink
Az építési törmelék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Sittlerakás ára

Hány zsákra van szükség a hulladékszállításhoz?


Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elvitetendő sitt volumenét. Emiatt tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert igényeljenek.
A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert tudunk biztosítani. A szemét megtöltése lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.
konténerek méretei XVI. kerület

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése szükségtelenül drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Vegyesen is szabad rakni a különböző sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.

 

    1. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

 

    1. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, XVI. kerület területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

 

    1. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.

 

  1. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.


Megfizethető konténeres szemétszállítás hétvégén is XVI. kerület vonzáskörzetéből hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás XVI. kerület konténeres szállítás XVI. kerület konténeres sittszállítás XVI. kerület konténeres törmelékszállítás XVI. kerület konténer rendelés XVI. kerület konténer XVI. kerület szemetes konténer XVI. kerület XVI. kerület konténer konténer olcsón XVI. kerület konténer bérlés XVI. kerület zsákos sittszállítás XVI. kerület konténeres XVI. kerület olcsó konténer rendelés XVI. kerület konténer méret XVI. kerület konténeres szemétszállítás XVI. kerület konténeres hulladékszállítás XVI. kerület sitt elszállítás XVI. kerület konténer sitt XVI. kerület szemetes konténer bérlés XVI. kerület rácsos konténer XVI. kerület hulladékgyûjtõ konténer XVI. kerület konténer sittszállítás XVI. kerület konténeres szállítmányozás XVI. kerület olcsó konténer XVI. kerület hulladék konténer XVI. kerület hulladék elszállítása XVI. kerület törmelék elszállítása XVI. kerület konténer rendelés hétvégén XVI. kerület konténeres sittszállítás hétvégén XVI. kerület konténeres sittszállítás szombaton XVI. kerület konténer rendelés szombaton XVI. kerület lomelszállítás XVI. kerület vegyes hulladék elszállítása XVI. kerület építési törmelék elszállítása XVI. kerület bontási hulladék elszállítása XVI. kerület fahulladék elszállítása XVI. kerület 4 m3-es konténer XVI. kerület 5 m3-es konténer XVI. kerület 6 m3-es konténer XVI. kerület 8 m3-es konténer XVI. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr5912555691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása