Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Szemét elszállítása konténerrel Gercse

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladéklerakási lehetőség XVII. kerületi szeméttelepünkön és szemét elszállítása konténerrel Gercse

A 17. kerületben lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a Gercse körzetéből behozott vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különféle összetételű pl. műanyag hulladékot. Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 telefonszámon. 
Modern hulladékválogató berendezésünk segítségével szelektált sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe szállítjuk.
A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe szállítjuk.
A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítmányozzuk.
Sittlerakónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink közreműködésével üzemeltetett telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szelektálja, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.
Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:  

Mit rakodhat le nálunk Gercse környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!
Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, lécek
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is igényelhet tőlünk Gercse környékén!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Gercse övezetében. Ha házában, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., kedvező áron vállaljuk ezek elszállítását Gercse körzetében, vagy behozhatja saját maga is a sittlerakónkba.
Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák
Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Ipari hulladék elvitele Gercse vonzáskörzetéből – hulladékválogató

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Gercse +36 21 300 7197.
Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.
A hulladékválogató hely nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
konténer kifizetése pos terminállal
A konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!
hulladékválogató Gercse

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 

    1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).

 

    1. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.

 

    1. A konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. Gercse egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha rendszeresen kér tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


lomtalanítás Gercse

A legolcsóbb hulladékszállítás Gercse régiójában?

 
Ha a törmelék elfuvarozásának díját is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a telephelyünkre is az összerakott szemetet.
A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A lomelszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást ajánlott-e megrendelni.
konténeres autó Gercse
Lomelszállítási díjak
A lom elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Szemétlerakási díj

Hány zsákra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?


Sokszor előfordul, hogy az emberek nem jól számolják ki az elszállítandó lomok volumenét. Ebből adódóan orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert kérjenek.
Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, szinte tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert tudunk biztosítani. A hulladékok telerakása lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel könnyebb behordani a szemetet.
építési konténer Gercse

Sokszor feltett kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb információkat a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Keverve is lehet pakolni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.

 

    1. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

 

    1. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Gercse közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

    1. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.

 

  1. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, munkatársaink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.


Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás hétvégén is Gercse vonzáskörzetéből hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7197

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr3212567129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása