Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Lomelszállítás Felhévíz

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és lomelszállítás Felhévíz

A 17. kerületben lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal rendelkezik, a Felhévíz övezetéből beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. műanyag szemetet. Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a +36 21 300 7197 telefonszámon. 
Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén szelektált sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító üzemekbe szállítjuk.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.
A lomtalanítás során keletkező törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítmányozzuk.
Hulladékudvarunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet révén irányított lerakónkban a lakosságtól érkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.
Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:  

Mit rakodhat le nálunk Felhévíz övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék átvétele: pl. deszkák, lécek
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk Felhévíz vonzáskörzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Felhévíz körzetében. Ha házában, a pincében összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., kedvező áron megoldjuk ezek elvitelét Felhévíz övezetében, de elhozhatja Ön is a lakossági hulladéklerakónkba.
Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, fóliák
Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Felhévíz körzetéből – hulladékválogató

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Felhévíz +36 21 300 7197
Minden évben mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
ÚJDONSÁG!
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!
konténer kifizetése pos terminállal
Az építési konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
hulladékválogató Felhévíz

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

    1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).

 

    1. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt tároló konténert.

 

    1. A szemetes konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

    1. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

    1. Felhévíz egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha több alkalommal kér tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


papírhulladék elszállítás Felhévíz

A legolcsóbb lomelszállítás Felhévíz vonzáskörzetében?

 
Ha a szemétszállítás díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a szemétlerakónkba is az összerakott szemetet.
A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A hulladékszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.
Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és elmondja, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást ajánlott-e megrendelni.
konténeres autó Felhévíz
Szemétszállítási díjak
A lom elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Sittlerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a szemét elszállításához?


Gyakorta megesik, hogy megrendelőink alábecsülik az elfuvarozandó törmelék volumenét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert rendeljenek ügyfeleink.
A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert tudunk biztosítani. A törmelék pakolása lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel könnyebb behordani a hulladékot.
szemetes konténer bérlés Felhévíz

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Vegyesen is szabad rakni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.

 

    1. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.

 

    1. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, Felhévíz régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

 

    1. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.

 

  1. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.


Kedvező áron történő konténeres sittszállítás hétvégén is Felhévíz vonzáskörzetéből sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7197

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr8612567125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása