Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Lomelszállítás Erzsébettelek

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi szeméttelepünkön és lomelszállítás Erzsébettelek

A Régiakadémiatelepen lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési jogosultsággal rendelkezik, a Erzsébettelek környékéről beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. műanyag hulladékot. Ügyfélszolgálati számunk elérhető a +36 21 300 7197 telefonszámon. 


Modern hulladékválogató berendezésünk által szelektált építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő üzemekbe szállítmányozzuk.
A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.
A lomtalanításból származó törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítjuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítjuk.


Szeméttelepünk célja, hogy a szakképzett kollégák segítségével működtetett központunkban a lakosságtól érkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.
Hulladékválogató gépsor munka közben:  

Mit rakodhat le nálunk Erzsébettelek körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!
Fahulladék átvétele: pl. deszkák, lécek
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is bérelhet tőlünk Erzsébettelek régiójában!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Erzsébettelek övezetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron megoldjuk ezek elvitelét Erzsébettelek övezetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.
Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz
Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, táskák
Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Erzsébettelek körzetéből – hulladéklerakó

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Erzsébettelek +36 21 300 7197
Minden évben körülbelül 150 ezer tonna hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.
A hulladékválogató hely nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés kártyával
A konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
hulladékválogató Erzsébettelek

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 

    1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).

 

    1. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt építési konténert.

 

    1. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

    1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

    1. Erzsébettelek egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha több alkalommal rendel tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


hungarocell hulladék elszállítása Erzsébettelek

A legkedvezőbb hulladékszállítás Erzsébettelek övezetében?

 
Ha a törmelék elfuvarozásának díját is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az előkészített hulladékot.
A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A sittszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.
Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást érdemes-e igényelni.
konténeres sittszállító Erzsébettelek
Szemétszállítási díjak
A lom elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakási díj

Milyen méretű konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?


Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink alábecsülik az elfuvarozandó szemét volumenét. Ebből adódóan tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert igényeljenek.
A tároló konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag teljesen megfelelő kapacitású építési konténert tudunk biztosítani. A lomok rakodása lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.
hulladék konténer bérlés Erzsébettelek

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.

 

    1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Vegyesen is lehet pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.

 

    1. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

 

    1. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, Erzsébettelek közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

    1. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.

 

  1. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.


Megfizethető törmelékszállítás konténerben hétvégén is Erzsébettelek régiójából szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás Erzsébettelek konténeres szállítás Erzsébettelek konténeres sittszállítás Erzsébettelek konténeres törmelékszállítás Erzsébettelek konténer rendelés Erzsébettelek konténer Erzsébettelek szemetes konténer Erzsébettelek Erzsébettelek konténer konténer olcsón Erzsébettelek konténer bérlés Erzsébettelek zsákos sittszállítás Erzsébettelek konténeres Erzsébettelek olcsó konténer rendelés Erzsébettelek konténer méret Erzsébettelek konténeres szemétszállítás Erzsébettelek konténeres hulladékszállítás Erzsébettelek sitt elszállítás Erzsébettelek konténer sitt Erzsébettelek szemetes konténer bérlés Erzsébettelek rácsos konténer Erzsébettelek hulladékgyûjtõ konténer Erzsébettelek konténer sittszállítás Erzsébettelek konténeres szállítmányozás Erzsébettelek olcsó konténer Erzsébettelek hulladék konténer Erzsébettelek hulladék elszállítása Erzsébettelek törmelék elszállítása Erzsébettelek konténer rendelés hétvégén Erzsébettelek konténeres sittszállítás hétvégén Erzsébettelek konténeres sittszállítás szombaton Erzsébettelek konténer rendelés szombaton Erzsébettelek lomelszállítás Erzsébettelek vegyes hulladék elszállítása Erzsébettelek építési törmelék elszállítása Erzsébettelek bontási hulladék elszállítása Erzsébettelek fahulladék elszállítása Erzsébettelek 4 m3-es konténer Erzsébettelek 5 m3-es konténer Erzsébettelek 6 m3-es konténer Erzsébettelek 8 m3-es konténer Erzsébettelek

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr7112567119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása