Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Konténeres hulladékszállítás Hársakalja

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladéklerakási lehetőség XVII. kerületi hulladékudvarunkban és konténeres hulladékszállítás Hársakalja

XVII. kerületi lakossági hulladékudvarunk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a Hársakalja környékéről beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. műanyag hulladékot. Csapatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 számon. 
Modern hulladékválogató berendezésünk által kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító üzemekbe visszük.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe visszük.
A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítmányozzuk.
Hulladékválogatónk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet révén működtetett központunkban a lakosságtól érkező szemetet szortírozza, és a megfelelő pontokra szállítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.
Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:  

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Hársakalja övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is igényelhet tőlünk Hársakalja környékén!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Hársakalja környékén. Ha házában, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elszállítását Hársakalja vonzáskörzetében, de elhozhatja Ön is a sittlerakónkba.
Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz
Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák
Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Zöldhulladék elszállítás Hársakalja régiójából – hulladékudvar

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Hársakalja +36 21 300 7197.
Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonna szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.
A hulladékválogató hely nyitvatartása:
Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJDONSÁG!
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés bankkártyával
A konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
hulladéklerakó Hársakalja

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 

    1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, mert eleinte csak egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).

 

    1. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.

 

    1. A szemetes konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

    1. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

    1. Hársakalja egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha rendszeresen rendel tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


hungarocell hulladék elszállítása Hársakalja

A legkedvezőbb hulladékszállítás Hársakalja vonzáskörzetében?

 
Ha a szemétszállítás összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az előkészített hulladékot.
A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A hulladékszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást érdemes-e választani.
konténeres autó Hársakalja
Hulladékszállítás árak
A hulladék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy az emberek nem jól számolják ki az elfuvarozandó törmelék mennyiségét. Ebből adódóan orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású szemetes konténert kérjenek.
Az építési konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen megfelelő kapacitású tároló konténert szállítunk ki. A hulladékok pakolása lenyitható építési konténer esetén ésszerűbb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.
konténerek méretei Hársakalja

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Vegyesen is lehet pakolni a különböző sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.

 

    1. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

 

    1. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Hársakalja régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

 

    1. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.

 

  1. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, kollégáink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.


Kedvező áron történő konténeres sittszállítás hétvégén is Hársakalja vonzáskörzetéből sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7197

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr4712567137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása