Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Nyék

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és bontási hulladék elszállítása konténerrel Nyék

A Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a Nyék vonzáskörzetéből beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. fa szemetet. Csapatunk hívható a  +36 21 300 7197 számon. 
Korszerű gépsorunk segítségével szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő telepekre fuvarozzuk.
A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre szállítjuk.
A lomtalanítás során keletkező hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre fuvarozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítmányozzuk.
Sittlerakónk célja, hogy a szakképzett munkatársaink segítségével irányított telephelyünkön a háztartásokban keletkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.
Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:  

Mit rakodhat le nálunk Nyék övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!
Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is kérhet tőlünk Nyék övezetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Nyék régiójában. Ha házában, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elvitelét Nyék környékén, de elhozhatja Ön is a hulladéklerakónkba.
Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, táskák
Konténerben vegyes hulladék: pl. textil
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele Nyék környékéről – hulladéklerakó

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Nyék  +36 21 300 7197.
Minden évben mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Figyelem! telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés bankkártyával
Az építési konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!
építési bontási hulladék lerakó Nyék

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 

    1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).

 

    1. A szemetes konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.

 

    1. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

    1. Nyék egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha többször kér tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


hungarocell hulladék elszállítása Nyék

A legkedvezőbb hulladékszállítás Nyék körzetében?

 
Ha a hulladék elszállításának összegét is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a szemétlerakónkba is az előkészített hulladékot.
A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A sittszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és elmondja, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsos-e igényelni.
konténeres kocsi bérlés Nyék
Hulladékszállítás árak
A sitt elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Sittlerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a sitt elviteléhez?


Sokszor előfordul, hogy megrendelőink alábecsülik az elszállítandó szemét mennyiségét. Emiatt tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert kérjenek.
A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, szinte abszolút megfelelő kapacitású építési konténert viszünk Önnek. A törmelék megtöltése lenyitható építési konténer esetén ésszerűbb, ugyanis könnyebb behordani a szemetet.
építési konténer Nyék

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb információkat a következő telefonszámon kaphat:  +36 21 300 7197

 

    1. Vegyesen is szabad pakolni a különféle sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.

 

    1. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.

 

    1. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, Nyék közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

 

    1. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.

 

  1. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, kollégáink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.


Megfizethető konténeres szemétszállítás akár szombaton is Nyék környékéről szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk:  +36 21 300 7197

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr1012567179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása