Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Gellérthegy

2017. június 06. - Szappanos Laci

Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő hulladékudvarunkban és bontási hulladék elszállítása konténerrel Gellérthegy

A 17. kerületben lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a Gellérthegy vonzáskörzetéből nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. papír hulladékot. Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 számon. 
Korszerű hulladékválogató berendezésünk által szelektált sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító telepekre fuvarozzuk.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.
A lomtalanítás során keletkező törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba fuvarozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe visszük.
Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák révén üzemeltetett telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szortírozza, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.
Hulladékválogató gépsor munka közben:  

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Gellérthegy vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, lécek
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk Gellérthegy övezetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Gellérthegy környékén. Ha házában, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elfuvarozását Gellérthegy régiójában, de elhozhatja Ön is a hulladéklerakónkba.
Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, fóliák
Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Zöldhulladék elszállítás Gellérthegy vonzáskörzetéből – hulladékkezelő központ

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Gellérthegy +36 21 300 7197
Éves szinten mintegy 150 ezer tonnányi szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
konténer kifizetése pos terminállal
A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Nem kell előre készpénzt felvennie, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
hulladékválogató Gellérthegy

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

    1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).

 

    1. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.

 

    1. Az építési konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

    1. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

    1. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. Gellérthegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha rendszeresen kér tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


zöldhulladék elszállítása Gellérthegy

A legolcsóbb hulladékszállítás Gellérthegy körzetében?

 
Ha a szemétszállítás összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az előkészített hulladékot.
A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A szemétszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást tanácsos-e választani.
konténeres autó Gellérthegy
Lomelszállítási díjak
A szemét elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakási díj

Milyen méretű konténerre van szükség a sitt elviteléhez?


Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó hulladékok volumenét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású építési konténert igényeljenek.
A konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag tökéletesen megfelelő kapacitású építési konténert viszünk Önnek. A hulladékok telerakása lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert könnyebb behordani a sittet.
konténer méretek Gellérthegy

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Keverve is lehet rakni a különféle sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.

 

    1. Meddig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

 

    1. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, Gellérthegy közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

 

    1. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.

 

  1. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.


Megfizethető törmelékszállítás konténerben hétvégén is Gellérthegy vonzáskörzetéből sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás Gellérthegy konténeres szállítás Gellérthegy konténeres sittszállítás Gellérthegy konténeres törmelékszállítás Gellérthegy konténer rendelés Gellérthegy konténer Gellérthegy szemetes konténer Gellérthegy Gellérthegy konténer konténer olcsón Gellérthegy konténer bérlés Gellérthegy zsákos sittszállítás Gellérthegy konténeres Gellérthegy olcsó konténer rendelés Gellérthegy konténer méret Gellérthegy konténeres szemétszállítás Gellérthegy konténeres hulladékszállítás Gellérthegy sitt elszállítás Gellérthegy konténer sitt Gellérthegy szemetes konténer bérlés Gellérthegy rácsos konténer Gellérthegy hulladékgyûjtõ konténer Gellérthegy konténer sittszállítás Gellérthegy konténeres szállítmányozás Gellérthegy olcsó konténer Gellérthegy hulladék konténer Gellérthegy hulladék elszállítása Gellérthegy törmelék elszállítása Gellérthegy konténer rendelés hétvégén Gellérthegy konténeres sittszállítás hétvégén Gellérthegy konténeres sittszállítás szombaton Gellérthegy konténer rendelés szombaton Gellérthegy lomelszállítás Gellérthegy vegyes hulladék elszállítása Gellérthegy építési törmelék elszállítása Gellérthegy bontási hulladék elszállítása Gellérthegy fahulladék elszállítása Gellérthegy 4 m3-es konténer Gellérthegy 5 m3-es konténer Gellérthegy 6 m3-es konténer Gellérthegy 8 m3-es konténer Gellérthegy

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr4612566951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása