Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Törmelékszállítás konténerben I. kerület

2017. május 31. - Szappanos Laci

Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és törmelékszállítás konténerben I. kerület

A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a I. kerület környékéről beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különféle összetételű pl. műanyag szemetet. Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 számon. 
Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével szétválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő üzemekbe szállítjuk.
A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre visszük.
A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítjuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre visszük.
Hulladékválogatónk célja, hogy a szakképzett kollégák segítségével irányított lerakónkban a lakosságtól érkező szemetet szelektálja, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.
Hulladékválogató gépsor munka közben:  

Mit veszünk át hulladéklerakónkban I. kerület övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!
Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is bérelhet tőlünk I. kerület vonzáskörzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk I. kerület régiójában. Ha házában, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elfuvarozását I. kerület régiójában, vagy behozhatja saját maga is a lakossági hulladéklerakónkba.
Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák
Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Zöldhulladék elszállítás I. kerület körzetéből – sittlerakó

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés I. kerület +36 21 300 7197.
Évente mintegy 150 ezer tonnányi szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés kártyával
A konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Nem kell előre készpénzt felvennie, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
hulladéklerakó I. kerület

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 

    1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, mivel kezdetben mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).

 

    1. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.

 

    1. Az építési konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

    1. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. I. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Amennyiben többször rendel tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


lomtalanítás I. kerület

A legkedvezőbb sittelvitel I. kerület övezetében?

 
Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az összerakott szemetet.
A sittszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A törmelékek fuvarozása területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást érdemes-e választani.
konténeres sittszállító I. kerület
Lomelszállítási díjak
A szemét elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Sittlerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a szemét elszállításához?


Gyakran megtörténik, hogy az emberek alábecsülik az elszállítandó szemét mennyiségét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb tároló konténert rendeljenek ügyfeleink.
Az építési konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert szállítunk ki. A sitt rakodása lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, mivel könnyebb behordani a sittet.
szemetes konténer bérlés I. kerület

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Vegyesen is szabad rakni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.

 

    1. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.

 

    1. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, I. kerület közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

    1. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.

 

  1. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.


Megfizethető konténeres sittszállítás hétvégén is I. kerület környékéről szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7197

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr3612555449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása