Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Konténeres szemétszállítás XIV. kerület

2017. május 31. - Szappanos Laci

Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő hulladékudvarunkban és konténeres szemétszállítás XIV. kerület

XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, a XIV. kerület környékéről beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. műanyag szemetet. Ügyfélszolgálati számunk hívható a +36 21 300 7197 telefonszámon. 
Modern hulladékválogató berendezésünk által szétválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő üzemekbe szállítjuk.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre visszük.
A lomtalanítás során keletkező lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítjuk.
Hulladékudvarunk célja, hogy a szakképzett munkatársaink révén működtetett központunkban a lakosságtól érkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra vigye. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.
Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:  

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban XIV. kerület körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!
Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is igényelhet tőlünk XIV. kerület régiójában!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIV. kerület környékén. Ha Önnél a lakásban, a padláson összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elszállítását XIV. kerület övezetében, vagy behozhatja saját maga is a szeméttelepünkre.
Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz
Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák
Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás XIV. kerület régiójából – sittlerakó

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer XIV. kerület +36 21 300 7197.
Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Figyelem! sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
ÚJDONSÁG!
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés bankkártyával
A szemetes konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Nem kell előre készpénzt felvennie, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
építési bontási hulladék lerakó XIV. kerület

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 

    1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, tekintve eleinte mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).

 

    1. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt tároló konténert.

 

    1. A tároló konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.

 

    1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

    1. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

 

    1. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

    1. XIV. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha többször rendel tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 

    1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

 

  1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!


zöldhulladék elszállítása XIV. kerület

A legolcsóbb törmelékszállítás XIV. kerület körzetében?

 
Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összerakott szemetet.
A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A sittszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris indul a konténeres kocsink.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást érdemes-e megrendelni.
konténeres kocsi bérlés XIV. kerület
Szemétszállítási díjak
A törmelék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a lomok elvitetéséhez?


Sokszor előfordul, hogy az emberek alábecsülik az elvitetendő lomok volumenét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljenek ügyfeleink.
A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte abszolút megfelelő kapacitású építési konténert viszünk Önnek. A lomok rakodása lenyitható tároló konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.
szemétszállító konténer XIV. kerület

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Keverve is szabad pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.

 

    1. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

 

    1. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, XIV. kerület közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

    1. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.

 

  1. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, kollégáink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.


Megfizethető hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is XIV. kerület régiójából szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás XIV. kerület konténeres szállítás XIV. kerület konténeres sittszállítás XIV. kerület konténeres törmelékszállítás XIV. kerület konténer rendelés XIV. kerület konténer XIV. kerület szemetes konténer XIV. kerület XIV. kerület konténer konténer olcsón XIV. kerület konténer bérlés XIV. kerület zsákos sittszállítás XIV. kerület konténeres XIV. kerület olcsó konténer rendelés XIV. kerület konténer méret XIV. kerület konténeres szemétszállítás XIV. kerület konténeres hulladékszállítás XIV. kerület sitt elszállítás XIV. kerület konténer sitt XIV. kerület szemetes konténer bérlés XIV. kerület rácsos konténer XIV. kerület hulladékgyûjtõ konténer XIV. kerület konténer sittszállítás XIV. kerület konténeres szállítmányozás XIV. kerület olcsó konténer XIV. kerület hulladék konténer XIV. kerület hulladék elszállítása XIV. kerület törmelék elszállítása XIV. kerület konténer rendelés hétvégén XIV. kerület konténeres sittszállítás hétvégén XIV. kerület konténeres sittszállítás szombaton XIV. kerület konténer rendelés szombaton XIV. kerület lomelszállítás XIV. kerület vegyes hulladék elszállítása XIV. kerület építési törmelék elszállítása XIV. kerület bontási hulladék elszállítása XIV. kerület fahulladék elszállítása XIV. kerület 4 m3-es konténer XIV. kerület 5 m3-es konténer XIV. kerület 6 m3-es konténer XIV. kerület 8 m3-es konténer XIV. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr5412555683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása