Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Konténer rendelés VII. kerület

2017. május 31. - Szappanos Laci

Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő hulladékudvarunkban és konténer rendelés VII. kerület

A 17. kerületben lévő sittlerakónk hulladékkezelési jogosultsággal rendelkezik, a VII. kerület vonzáskörzetéből nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. fa hulladékot. Központi ügyfélszolgálatunk hívható a +36 21 300 7197 telefonszámon. 
Korszerű gépsorunk révén szelektált sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító telepekre fuvarozzuk.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.
A lomtalanítás során keletkező hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítmányozzuk.
Hulladékudvarunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink által üzemeltetett lerakónkban a lakosságtól érkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre vigye. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.
Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:  

Mit rakodhat le nálunk VII. kerület vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!
Fahulladék átvétele: pl. deszkák, lécek
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk VII. kerület körzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk VII. kerület környékén. Ha Önnél a lakásban, az irodában felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elfuvarozását VII. kerület vonzáskörzetében, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.
Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz
Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, fóliák
Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele VII. kerület környékéről – hulladékválogató

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés VII. kerület +36 21 300 7197.
Minden évben körülbelül 150 ezer tonna szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.
A hulladékválogató hely nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJDONSÁG!
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés kártyával
A konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!
lakossági hulladékudvar VII. kerület

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 

    1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő vevőinek köszönheti, mert eleinte csak egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).

 

    1. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.

 

    1. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

 

    1. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

 

    1. VII. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


zöldhulladék elszállítása VII. kerület

A legjobb árú törmelékszállítás VII. kerület régiójában?

 
Ha a szemétszállítás díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.
A sittszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A szemétszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és máris indul a konténeres kocsink.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsos-e igényelni.
konténeres kocsi bérlés VII. kerület
Lomelszállítási díjak
Az építési törmelék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?


Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elfuvarozandó sitt mennyiségét. Ebből kifolyólag orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb tároló konténert igényeljenek.
A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag abszolút az igényeihez szabott méretű szemetes konténert tudunk biztosítani. A sitt megtöltése lenyitható építési konténer esetén ésszerűbb, mert könnyebb behordani a hulladékot.
építési konténer VII. kerület

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Vegyesen is szabad pakolni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.

 

    1. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

 

    1. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, VII. kerület közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

 

    1. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.

 

  1. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.


Megfizethető konténeres szemétszállítás hétvégén is VII. kerület régiójából szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás VII. kerület konténeres szállítás VII. kerület konténeres sittszállítás VII. kerület konténeres törmelékszállítás VII. kerület konténer rendelés VII. kerület konténer VII. kerület szemetes konténer VII. kerület VII. kerület konténer konténer olcsón VII. kerület konténer bérlés VII. kerület zsákos sittszállítás VII. kerület konténeres VII. kerület olcsó konténer rendelés VII. kerület konténer méret VII. kerület konténeres szemétszállítás VII. kerület konténeres hulladékszállítás VII. kerület sitt elszállítás VII. kerület konténer sitt VII. kerület szemetes konténer bérlés VII. kerület rácsos konténer VII. kerület hulladékgyûjtõ konténer VII. kerület konténer sittszállítás VII. kerület konténeres szállítmányozás VII. kerület olcsó konténer VII. kerület hulladék konténer VII. kerület hulladék elszállítása VII. kerület törmelék elszállítása VII. kerület konténer rendelés hétvégén VII. kerület konténeres sittszállítás hétvégén VII. kerület konténeres sittszállítás szombaton VII. kerület konténer rendelés szombaton VII. kerület lomelszállítás VII. kerület vegyes hulladék elszállítása VII. kerület építési törmelék elszállítása VII. kerület bontási hulladék elszállítása VII. kerület fahulladék elszállítása VII. kerület 4 m3-es konténer VII. kerület 5 m3-es konténer VII. kerület 6 m3-es konténer VII. kerület 8 m3-es konténer VII. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr8512555639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása