Konténer bérlés Budapest

Konténer bérlés Budapest

Építési törmelék elszállítása konténerrel XIII. kerület

2017. május 31. - Szappanos Laci

Hulladéklerakási lehetőség a 17. kerületben lévő hulladékudvarunkban és építési törmelék elszállítása konténerrel XIII. kerület

A Régiakadémiatelepen lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal rendelkezik, a XIII. kerület környékéről beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különböző összetételű pl. műanyag hulladékot. Ügyfélszolgálati számunk elérhető a +36 21 300 7197 számon. 
Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével szétválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító üzemekbe szállítmányozzuk.
A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe visszük.
A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe fuvarozzuk.
Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet révén irányított központunkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.
Hulladékválogató gépsor munka közben:  

Mit veszünk át hulladéklerakónkban XIII. kerület körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!
Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek
Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is kérhet tőlünk XIII. kerület körzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIII. kerület körzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elszállítását XIII. kerület körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.
Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák
Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás XIII. kerület vonzáskörzetéből – hulladékválogató

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés XIII. kerület +36 21 300 7197.
Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonna hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés bankkártyával
A tároló konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!
építési bontási hulladék lerakó XIII. kerület

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 

    1. A honlap készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert kezdetben csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).

 

    1. A szemetes konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.

 

    1. Az építési konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.

 

    1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 

    1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 

    1. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 

    1. XIII. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 

    1. Ha rendszeresen kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

 

    1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 

  1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!


zöldhulladék elszállítása XIII. kerület

A legjobb árú hulladékszállítás XIII. kerület régiójában?

 
Ha a törmelék elfuvarozásának díját is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az összerakott szemetet.
A sittszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A sittszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és máris indul a konténeres kocsink.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást tanácsos-e választani.
konténeres sittszállító XIII. kerület
Hulladékszállítás árak
A szemét elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladéklerakási díj

Mekkora kapacitásra van szükség a sitt elviteléhez?


Gyakorta megesik, hogy az emberek nem jól számolják ki az elfuvarozandó sitt volumenét. Ebből adódóan orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású építési konténert igényeljenek.
A szemetes konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert viszünk Önnek. A törmelék rakodása lenyitható szemetes konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert könnyebb behordani a szemetet.
építési konténer XIII. kerület

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 

    1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.

 

    1. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb információkat a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7197

 

    1. Keverve is lehet pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.

 

    1. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

 

    1. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, XIII. kerület régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.

 

    1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.

 

    1. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.

 

  1. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.


Kedvező áron történő konténeres hulladékszállítás hétvégén is XIII. kerület vonzáskörzetéből szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7197

Szólj hozzá!
konténeres hulladékszállítás XIII. kerület konténeres szállítás XIII. kerület konténeres sittszállítás XIII. kerület konténeres törmelékszállítás XIII. kerület konténer rendelés XIII. kerület konténer XIII. kerület szemetes konténer XIII. kerület XIII. kerület konténer konténer olcsón XIII. kerület konténer bérlés XIII. kerület zsákos sittszállítás XIII. kerület konténeres XIII. kerület olcsó konténer rendelés XIII. kerület konténer méret XIII. kerület konténeres szemétszállítás XIII. kerület konténeres hulladékszállítás XIII. kerület sitt elszállítás XIII. kerület konténer sitt XIII. kerület szemetes konténer bérlés XIII. kerület rácsos konténer XIII. kerület hulladékgyûjtõ konténer XIII. kerület konténer sittszállítás XIII. kerület konténeres szállítmányozás XIII. kerület olcsó konténer XIII. kerület hulladék konténer XIII. kerület hulladék elszállítása XIII. kerület törmelék elszállítása XIII. kerület konténer rendelés hétvégén XIII. kerület konténeres sittszállítás hétvégén XIII. kerület konténeres sittszállítás szombaton XIII. kerület konténer rendelés szombaton XIII. kerület lomelszállítás XIII. kerület vegyes hulladék elszállítása XIII. kerület építési törmelék elszállítása XIII. kerület bontási hulladék elszállítása XIII. kerület fahulladék elszállítása XIII. kerület 4 m3-es konténer XIII. kerület 5 m3-es konténer XIII. kerület 6 m3-es konténer XIII. kerület 8 m3-es konténer XIII. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://kontenerberlesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr9212555681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása